PAKAI GLOVE, FEELING-FEELING MACAM KAT KOREA - INILAH REALITI

Wednesday, 3 July 2013

PAKAI GLOVE, FEELING-FEELING MACAM KAT KOREA



Dek kerana kat office ni amatlah sejuk. Member office ada beli glove.. Saya pun kirim pada dia jugak.. Bila dah pakai glove ni, feeling-feeling konon ada kat oversea gitu.. hihihi.. Memang sejuk sangat aircond kat sini. Kitorang memang tak boleh nak buat apa, sebab jenis automatik satu bangunan.. Jadi, terpaksa menahan kesejukan lah kan.. 

Inilah dia glove tu :




Kita ni kadang-kadang memang macam ni kan.. Kalau sejuk, complain sejuk.. Kalau panas, komplain panas la.. Emmm. Tak baik macam ni kan.. Peringatan untuk yang menulis dan juga yang membaca entry ni :)


Bersyukur apa yang ada :)





12 comments:

  1. sama mcm kat opis rara.tp kalo pakai glove xsedap lak nk menaip.

    ReplyDelete
  2. cantik glove tu ^^

    i wish someday i can go to 4 season country nak rasa winter hehe

    ReplyDelete
  3. Ala-ala winter sonatalah Ros hihi...

    ReplyDelete
  4. Cantik sarung tu..pinki lgiii..heee

    ReplyDelete
  5. kalau sejuk kat opis selalu pakai stokin je, glove tak pernah lagi..huhu

    ReplyDelete
  6. mesti sejuk sgt la tu kan
    a,aa betul tu

    ReplyDelete
  7. sama la ros.. kat opis deqla pun sejukkkk kemain lagi.. smpai ke tulang kot.. sweater mmg x penah tanggal...huhu...

    ReplyDelete
  8. cantik glove nyer...mesti peminat cerita korea...hehehe

    ReplyDelete
  9. hihihi..
    kalau aircond xleh nak control sndiri ni payah jgk la kan..

    ReplyDelete
  10. glove pink la...caralah.hihihi..moga ros diberikan rezeki dpt baby ea..amin ^^

    ReplyDelete