TERIMA KAD RAYA DARI ECA - INILAH REALITI

Wednesday, 31 July 2013

TERIMA KAD RAYA DARI ECA



Semalam, tergerak hati nak check peti surat. Memang jarang nak tengok peti surat tu. Maklumlah, rumah flat peti dia kan  sederet je kat bawah sekali tu kan. Bila buka peti, ingatkan Bil Astro, sebab memang dah lama tak dapat bil. Rupa-rupanya Kad Raya. Kad raya datang dari blogger Eca (dwinky)

Terima kasih Eca. 

Dah selamat tiba dah..

Cantik kadnya :)






Seronok bila dapat kad raya sekarang ni.. Menggamit memori masa zaman persekolahan. Masa dulu-dulu, memang banyak dapat. Bila zaman dah berubah, perkembangan teknologi lagi.. Semua tu dah tak ada kan.. Ramai yang beralih kepada sms, email dan sebagainya..

Namun, ucapan dari kad raya ada sentimental value pada saya :)



16 comments:

  1. congrats..mmg best dpt kad raya..happy je rasa :)

    ReplyDelete
  2. salam ramadhan # 22
    m3h pun dpt kad raya dari eca

    ReplyDelete
  3. syiok ooooo dapat kad raya.. dah lama akak tak dapat kadni...

    ReplyDelete
  4. Dulu masa akak umur 20an...byk je dpt kad raya...la ni satu pun x dapat...

    ReplyDelete
  5. wahh...seronoknya...dapat dah kad raya dari eca..yg kita punya belum sampai lagi ni..

    ReplyDelete
  6. ramai blogger yg buat kad sendiri kan..deqla xtau la smpt ke x pos kad raya utk shbt blogger..kalo ada pun beli jek.. huhu..

    ReplyDelete
  7. fae kad raya ke e-kad ke, tetap ada sentimental valuenya tersendiri hehehe.

    ReplyDelete
  8. betul tu kak lma dah tak dpt kt raya..masa sek2 dulu adala..sekarang ni guna teknologi je..sesekali dpt seronok jgklakn kak..=)

    ReplyDelete
  9. wah dh dapat kad raya...akak dah dapat kad raya gak tp xdan nak update

    ReplyDelete
  10. susah nak jumpe kad raye skrg ni..

    ReplyDelete
  11. klu ayut mmg suka dpt kad raya..mcm org ingt kat kita..hargai sgt..sukerrr.. :)

    ReplyDelete
  12. a`aaa,ciksu pon dapat tp tak sempat nak upload.huhu

    ReplyDelete