"BAJU RAYA" SEDONDON GITU

August 01, 2013



Malam semalam, saja jalan-jalan dengan husband. Kitorang gi Bazar Karat, JB. Tengok-tengok apa yang patut kan. Memang ramai orang. Maklumlah lagi seminggu jen nak raya kan. Masing-masing dah sibuk membuat persiapan kan. Beli apa yang patut. Eh berapa banyak perkataan yang patut daa.. hikhik..

Bila nak raya, mesti nak beli baju raya yang sedondon kan?.. Antara suami isteri, anak-anak.. Haa, tapi handphone pun nak jugak baju raya.Yang tak tahan tu, nak jugak sedondon.. hahhaah.. 

Mulanya saya ni nak cari purple atau pink. Tapi, tak ada yang berkenan. Sekali tengok husband saya pilih hijau + purple. Eh macam cantik pulak. Tanya kat penjual tu, ada tak yang sama untuk model phone syaa. Dia kata, ada.. wahhh happy giler kau.. hikhik. Dia ambil dari dalam kotak. Tak sempat nak keluarkan lagi. Stok baru katanya..

So, inilah dia :




Yang kiri, husband punya. Yang kanan wife punya. Wife punya handphone lagi besar sebab wife sememangnya lagi besar dari husband,. Eh, boleh pulak cam tu?.. hihihi


Handphone pun nak sedondon. Memang kena ngan tema baju tuannya iaitu purple :)




You Might Also Like

30 comments

  1. Assalamualaikum
    Salam ramadhan ke 23
    singgah sini pagi ni :)
    cute

    ReplyDelete
  2. wah..henpon pun sedondon..igt bju je..hehe

    ReplyDelete
  3. lawooo lawoooo...

    hp kami pon gitu... c isteri punyer besar sama dgn tuan badan ekekekeee

    ReplyDelete
  4. Wah...sedondon gitu. Sehati sejiwa ☺☺

    ReplyDelete
  5. Pasar karat Jb mana ni Ros?
    Cantiklah combination warnanya:)

    ReplyDelete
  6. wahh cantiknye.. untung henpon tu dpt baju raya...hihi...

    ReplyDelete
  7. dasat2.....mesti meriah raya ni..semua sedondon

    ReplyDelete
  8. Pergh...kalau hp case pun sedondon mmg meriah le nampak gayanya Raya ni hehe

    ReplyDelete
  9. amboi sedondon gitu semuanya... meriah rayakan...

    ReplyDelete
  10. bertema sakan raya kali ni. family ain simple je. tiap thn tema suka hati. bila lah nak ada keluarga sendiri. nak rasa sedondon gak.hehe..

    ReplyDelete
  11. alololo...sweetnya...tp kaler dia mmg nice :)

    p/s : suka purple juga!

    ReplyDelete
  12. Cun...cun...sedondon tu yg pnting...baru sehati sejiwa org kata...:-)

    ReplyDelete
  13. sy pun suka pakai sedondon.. tp selalunya dengan Nurul je lah.. ayahnya tak minat sedondon ni..hehehe

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum ros...cantik2..:)

    ReplyDelete
  15. wahh..sedondon lagi..cantik:)

    ReplyDelete
  16. amboi2 bestnyer... jelesnyer akak nengok, ni yg bt akak rasa berkobar2 ni nk menukar jgk tepon pastu bg dia pakai baju sedondon ngn baju raya akak

    ReplyDelete
  17. Wah!! hanfon pun beraya jugk ni..sweet couple..^^

    ReplyDelete
  18. wahhhhhhhhhhhh sweetnya waner hp ni..suka dan jatuh cinta la kat kaler n..huhu

    ReplyDelete
  19. waaa.. sampai ke baju handphone sedondon.. raye sakan la handphone ros..

    ReplyDelete
  20. hehe...sedondon baru comey...kan kan kan

    ReplyDelete
  21. cantik!!!!ada hijau purple tu...suker..nk pinjam boleh casing tepon...hahahha :p

    ReplyDelete
  22. cantik!!!!ada hijau purple tu...suker..nk pinjam boleh casing tepon...hahahha :p

    ReplyDelete
  23. kemain ye, nak juga berbaju raya sedondon.hikhik

    ReplyDelete
  24. amboihhh sampai ke baju handphone sedondon ye.. memang sehati sejiwa nih.. hihi..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS