LAKSA PENANG AIR TANGANKU

August 27, 2013






First time ni buat laksa. hee. Selalu makan yang mak buat je. Tapi bila dah duduk jauh ni, kalau teringin nak makan, kenalah buat sendiri. Semenjak dah kahwin setahun lebih ni, kira ni first time saya buat laksa kat rumah sendirilah. Bukan tak nak buat sebelum ni, tapi suami saya tak berapa gemar laksa. Tu yang tak terbuat. Kalau nak makan, beli je. Hee.. 

Tapi, last week tetiba mood rajin datang. Tu yang buat tu. 

Laksa penang tetap di sanubari. Tapi kan, bila dah duduk JB ni, saya dah jatuh cinta ngan laksa johor. Siap dah print resepi lagi. Heee. Bila nak try ek?...




You Might Also Like

22 comments

  1. Nampak sedap tu. Kakcik pun suka makan laksa - tak kira laksa penang atau laksa johor mahupun laksam. :)

    ReplyDelete
  2. dah kahwin ni la kena mencuba macam2 resepi dengan air tangan sendiri. insyaallah semua menjadi la sis =)

    ReplyDelete
  3. nampak sedap rasa msti sedap gk... akak lg lah tak penah sekali pun msk laksa penang... laksa johor pun jauh sekali heheheh

    ReplyDelete
  4. vahhhh nmpk sedap.pekat.hmmm terliurrrr~

    ReplyDelete
  5. suka laksa tppppp x pernah buat ekekekeee

    ReplyDelete
  6. mun xbrape suka makan laksa..

    ReplyDelete
  7. pandainya masak..sy pandai makan je...hehe

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum ros.

    maaf lama xsinggah sini

    sedap tgk laksa tu

    ReplyDelete
  9. masha paling suka laksa pineng je...walaupun org johor tapi tak berapa nak minat laksa johor...hehe

    ReplyDelete
  10. lieya org johor pun pilih laksa penang atau laksam dulu heehheh....tak reti sgt makan laksa johor nie....

    ReplyDelete
  11. wahhh sedapnya.. kuah pekat gitu.. mintak sikit ros.. ;)

    ReplyDelete
  12. Sedapnya. Teringin pulak nak makan.

    ReplyDelete
  13. sedapnya ros.. sy suka laksa.. makan hari2 pun xpa..hehhehe

    ReplyDelete
  14. tgk kuah pekat tu.. mesti sedap kan.. nak sikittt... ;p

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS