MOOD KERJA KE LAUT

August 05, 2013



Selamat pagi kawan-kawan.

Alhamdulillah, hari ni, 27 Ramadhan.. Kita masih diberikan kesempatan menjalani ibadah puasa..

Hari ni, saya still bekerja.. Oh sesungguhnya mood kerja dah ke laut. hihi.. Akal fikiran dah berada di kampung.. Tak sabar nak bertemu keluarga..

Ok, raya tahun ni first time saya dan suami beraya di kampung. Raya tahun ni adalah raya kedua kami sebagai suami isteri. Tapi,, merupakan raya pertama nak balik kampung. Sebab tahun lepas, kami tak balik kampung. Suami kena kerja time raya. So, saya datang beraya dengan suami je berdua di JB. Sungguh menyayat hati tak dapat nak makan ketupat dan rendang mak. hihi..

InsyaAllah akan bergerak ke Kedah, esok hari. Petang atau malam.. Doakan kami selamat sampai ye :)

Beraya di rumah mertua dulu di Jitra, lepas tu baru balik ke rumah keluarga saya di Merbok...


Cuti tak lama kali ni.. Sebabnya tak berapa nak ado cutinya. huhu..

Kawan-kawan beraya di mana?... 


Dari Johor ke Kedah beraya sakan,
Bersama sanak saudara untuk meraikan,
Selamat Hari Raya saya ucapkan,
Silap dan salah harap dimaafkan.




You Might Also Like

20 comments

  1. selamat hari raya aidilfitri
    maaf zahir n batin

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya.. mood kerja saya tuk harini pun dah kelaut..hihi

    ReplyDelete
  3. msti tak sbr kan, maklum thn lps tak dpt balik kg beraya kt sana...

    semoga selamat dlm perjalanan nnti dik

    Selamat hari raya maaf zhr batin...

    ReplyDelete
  4. msti excited nk balik kg... maklum thn lps tak blik beraya kt kg, semoga selamat dlm perjalanan nnti...

    Selamat Hari Raya maaf zhr batin yek, kalu ada tergurau ksr or terasa ati akak mohon maaf yek

    ReplyDelete
  5. **selamat hari raye aidilfitri...mohon ampun maaf zahir dan batin...moga2 kite mendapat keberkatan di syawal yg mulia .....

    hati2 pulang ke kg yeak...

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya juga utk ros dan husband..

    jitra kat mane yer? MIL akak pon org jitra..raya ke 4 baru balik sana..tahun ni raya kat terengganu dulu..hihi..

    ReplyDelete
  7. haha.. sama la..tp nak xnak kena buat..sbb still ada keja.. ;)

    ReplyDelete
  8. samalah kita, saya pun macam dah ke laut je mood nak keje nih..tp kerna terpaksa...

    ReplyDelete
  9. selamat hari raya maaf zahir dan batin sis...hati2 berjalan :-)

    ReplyDelete
  10. Selamat Hari Raya Ros

    :D

    Maaf jika ada terkasar bahasa ye

    ;)

    ReplyDelete
  11. Salam aidilfitri...ampun maaf atas silap salah yek;-)

    ReplyDelete
  12. ros raye utare ye tahun ni? same la kite.. tahun ni raye utare.. tahun lepas akak raye selatan.. same jugak..

    ReplyDelete
  13. ciksu beraya kat kedah, sg petani, penang n perak. sakan tak. haha

    ros sihat ?

    ReplyDelete
  14. Wah nampaknya laksa kedahlah kita raya nanti hehe...
    OKje kat Muar RR

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS