SIBUKLA KONON - INILAH REALITI

Wednesday, 21 August 2013

SIBUKLA KONON



Selamat malam semua.. 

Masih dalam mood raya lagi ni.

Selamat hari raya Aidilfitri diucapkan.. Ampun dan maaf saya hulurkan..

Balik dari cuti raya,  sempat updated satu entry je. Bizi kemain. Bajet PM la pulak sibuknya kan. hihi.. Tapi memang agak sibuk sikit.. Maklumlah cuti seminggu kan. Bila naik kerja, menimbunlah kerjanya.. Kena settlekan yang mana penting dulu kan...

Kepada rakan rakan blog ku sayang, saya tetap akan singgah beraya ke blog anda. Sabar ye. Jangan lupa hidangkan kuih raya. Pastikan almond london tu ada. hikhik...


Main mercun berkotak-kotak,
Uolss buat open house tak?....

wah, pantun dua kerat gitu.. Daaa....






8 comments:

  1. Cantik sungguh si bunga raya,
    Selamat Hari Raya ^_^

    Pergi tesco beli gula,
    tahun ni tak buat la..
    hehe ^_^

    ReplyDelete
  2. welcome back,selamat hr raya..almond xde lah..hehe..kuih lain bleh tak..

    ReplyDelete
  3. mood raya lagi nih.. selamat hari raya ros.. ;)

    ReplyDelete
  4. amboii masih ada mood raya ye.. mood raya deqla kian menghilang ni.. tp kalo ada yg buat open house nak je pegi..haha.. tp deqla xde wat open house la..

    lan botak, lan mkn taik katak..
    ros buat open house tak?

    hahahahahaha... tanya ros blk.. ;p

    ReplyDelete
  5. buah mangge buah kuini..
    tak fikir lagi untuk tahun ni..

    jadi tak pantun? haha..

    ReplyDelete
  6. almond london xda ini tahun..tahun depan inshaa Allah heheh

    ReplyDelete