ABC KAMPUNG MELAYU, JOHOR BAHRU

September 29, 2013



Rasa sekejap je masa berlalu. Dah hampir setahun duduk JB ni. 15 hb ni betul-betul genap la.. Ok, antara yang besy kat JB ni kan, ialah makanannya.m. Macam-macam ada. hihi.. 

Ok, entry kali ni nak share ABC yang best kat JB ni. Lain orang? lain seleranya kan. Bagi saya secara peribadinya, lebih suka ABC di Kampung Melayu, Johor Bahru. Sedap sangat! Nak beli pun memang kena beratur. Dekat medan selera Kampung Melayu. Bukak lebih kurang pukul 11 pagi sampai malam...


Yang ni saya beli yang special, sebab tu ada aiskrim. Kalau yang biasa, tak ada aiskrim yer. Harganya pulak, yang special , RM3 dan yang biasa RM2.50. 

Kalau yang duduk area JB mesti tahu kan ABC ni?... Saya suka sebab kacang dia banyak. hihi. Eh, boleh gitu?. Memang sedap lah :-)



Haa tengok kacang dia tu. hihi.

Ok, korang suka tak makan ABC a.k.a Ais Kacang :-)



You Might Also Like

7 comments

  1. minggu lg satu akak g JB, nanti nak jumpa ROs boleh? hihihi

    ReplyDelete
  2. abc tu menterliurkan betul.. huhuhu..

    ReplyDelete
  3. panas2 sedap masok tekak nih.. nyum2... ;)

    ReplyDelete
  4. @memmetlenggengbolej je jumpa kak.. kalau tak ada apa-apa :)

    ReplyDelete
  5. terliur sudah ni.. done clik2 nuffnagx3 yer

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS