HARI ULANGTAHUN PERTUNANGAN - INILAH REALITI

Tuesday, 17 September 2013

HARI ULANGTAHUN PERTUNANGAN



Selamat pagi kawan-kawan semua :)

Hari ni 17 September 2013. Hari ni jugak merupakan ulangtahun pertunangan saya dan suami, 3 tahun yang lepas.. Kami bertunang pada 17 September 2010. Dah 3 tahun la bertunang :) hihi.. Walau dah kahwin, tapi ulangtahun tunang pun kena ingat  tau.. heeee..



Bekas letak cincin


Ok, hari ni mood happy datang keje, sebab dah tak ada Monday Blues.. hihi.. Datang keje, dah selasa kan. Kalau tiap minggu gini, bahagia rasanya :) hahaha..





15 comments:

  1. romantiknya.. sampai hari tunang pun celebrate. hehe

    ReplyDelete
  2. SELAMAT HARI ULANG TAHUN PERTUNANGAN..=D
    semoga gembira selalu..=D

    ReplyDelete
  3. selamat ulangtahun pertunangan ros...Farah tak ada ulangtahun pertunangan...terus nikah jer...ahakss...

    *you look so gorgeous...

    ReplyDelete
  4. Nasib baik tunang akak buat masa hari jadi. So memang ingat punya...haha. Tapi kami tak pernah celebrate pun

    ReplyDelete
  5. Ros..selamat menyambut ulangtahun pertunangan, mesti mood gembira hari ni kan.

    Cantik gubahan tu, ummi pun tengah cari idea nak gubah cincin bertunang anak ni, hehe..

    ReplyDelete
  6. wah hari tunang pn update lg tuh hihi..terbaekklah ros

    ReplyDelete
  7. akak takde tunang2... gambar risik pun simple gile... tp tarikh pun dh lupe hehehehe

    ReplyDelete
  8. aiyok! sally takde anniversary nak ingat ni...camne..? :P

    ReplyDelete
  9. kak fifi tetap blues even selase.. lagi malas ade la sebab da cuti lame..

    ReplyDelete
  10. wahh anniversary pertunangan.. deqla xde.. sbb tunang trs nikah..haha.. cantik la ros.. serius sweet je senyuman ros.. ehh suka la tgk.!!

    ReplyDelete
  11. ada jugak ulangtahun pertunangan ye.. huhu.. cantiknya gadis yg dipinang tuh.. ;)

    ReplyDelete
  12. setiap hari ada kenangannya kan..kan.. :)

    ReplyDelete
  13. Ciksu bertunang bulan Feb 2007..hihi

    Selamat ulangtahun ptunangan

    ReplyDelete