MENANTI PENUH DEBARAN - INILAH REALITI

Wednesday, 11 September 2013

MENANTI PENUH DEBARAN



Wah, tajuk bukan main lagi.. Menanti penuh debaran.. hihi. Apakah??

Saje je buat tajuk gitu.. Sebenarnya tengah menunggu follower ke 600. hahahha.. Sekarang kan 597.. Maknanya lagi 3 orang insan bertuah la kan..

Apapun, saya sayang semua follower saya. Eh, boleh gitu?.. hihi..

Siapakah anda wahai follower yang ke 

600


dup dap dup dap


Daa, sehingga berjumpa lagi :)

21 comments:

  1. amboiii .. mmg tajuk cukop gempak tu..hihi..tahniah ..makin ramai followers di blog ros.. =)

    ReplyDelete
  2. saja nak melawak...boleh tak akak unfollow lepas tu tunggu sampai ada follower yang ke 599 pas tu follow balik..ekekeke....

    ReplyDelete
  3. ummmaaang aih... akak tak sampai pun 200 follower, ni kene mintak petua dr tuan blog nih

    ReplyDelete
  4. kemain berdebar ye.. lucky number tu 600.. hehe

    save22 utk harini.. ;)

    ReplyDelete
  5. me me me.. I unfollow and follow balik, boleh? hehe

    ReplyDelete
  6. salam.

    lama tak singgah sini..
    berdebar juga nak tau siapa follower hebat tu..hehe

    ReplyDelete
  7. Ramai jugak follower..Saya ni dok merangkak lagi....Tahniah ye..

    ReplyDelete
  8. semoga follower bertambah dengan cepat

    :)

    ReplyDelete
  9. sabar..sabar..sikit lagi tu...

    ReplyDelete
  10. tahniah akak..ramai dah tu.siapakah gerangannya..hehehe

    ReplyDelete
  11. tahniah2 semoga blog semakin majuuuuu :)

    ReplyDelete
  12. wah, xaci lah mcm tu..nnt mst follower yg ke 600 tu dpt lynn special dr kitorang nie..hihi

    ReplyDelete
  13. menyesal tak singgah sini semlm
    klau xjd follower yg ke 600
    ekekke

    ReplyDelete