ATM OH ATM.. - INILAH REALITI

Tuesday, 22 October 2013

ATM OH ATM..



Apa korang buat kalau time nak keluarkan duit kat mesin ATM, jadi macam kat bawah ni?..



Alamatnya, memang panjang la barisan orang dok beratur nak keluarkan duit kan?.. hihi.. Takpun, ada je yang berputus asa, terus cancel nak keluarkan duit.. hihi..

Atau pun, orang ramai dah tak nak simpan duit dalam bank dah.. Lebih rela letak bawah bantal..? hihi..

**************

Selamat pagi kawan-kawan. Jom mulakan tugas hari ni dengan penuh bersemangat..

p/s : Walau hati berdarah, tetap gigih bibir mengukir senyuman.. AllahuAkbar.....




16 comments:

  1. Silap-silap kena pecah terus skrin tu! :)

    ReplyDelete
  2. adoii..masalah ni dh lama tggal alam sekolah...hihi...

    ReplyDelete
  3. aigoooo x berani la simpan duit dlm bank gini ekekkekeeee

    ReplyDelete
  4. itu atam tipu jerk kan... heheh kalau betul mmg kena pecah ler... sakit otak nk fikir

    ReplyDelete
  5. memang takkanlah withdraw kat machine tu, takut2 hackers kan?

    ReplyDelete
  6. hoh tak suka kalau jd mcm tu.. so far tak pernah kena plak..
    psstt simpan duit dlm coli pun bolehh hahaha

    ReplyDelete
  7. memang wujud ka macam ni ? hehhee

    ReplyDelete
  8. Memang jarang sekali nak jejak kaki kat atm. Hehe

    ReplyDelete
  9. Risau pulak negok keluar macam2 gitu...

    ReplyDelete
  10. hehehe...bawak keluar duit pakai buku la pulak..hahaha

    ReplyDelete
  11. ehh.. duit sendiri nak kasi kuar pun kena jawab soalan bagai? hahahaha.. vengong..

    ReplyDelete
  12. KAlau I boleh solve kira2 tu dalam tempoh yang diberi, I keluarkan semua duit and buat bank sendiri. Kata bijak :p

    ReplyDelete
  13. eh eh asal mcm tu plak..plik btul

    ReplyDelete