ATM VS LIONS - INILAH REALITI

Friday, 4 October 2013

ATM VS LIONS



Tengah tengok bola ni ha.. Sambil-sambil bukak blog.. ATM lawan LIONS (Singapore) kat TV1.. Kalau kat astro arena, tunjuk Pahang lawan PKNS. Sebagai anak, isteri, adik dan adik ipar anggota tentera, haruslah saya tengok game ATM kan. Juga sebagai bekas staff di Kementerian Pertahanan (MINDEF), KL... Hihihi...

Memang berdebar je tengok ni ha... Tapi, jadi semangat sebab para penyokong ATM yang juga merupakan anggota tentera kat stadium tu menyanyi dengan iringan pancaragam. Saya kat rumah ni pun ikut nyanyi sama. Semangat wei!... 

Setakat ni dah 2-0. Alhamdulillah. Tapi kalau ikt agregat, dah 2-1, sebab masa lawan kat Singapore hari tu Lions dah jaringkan sebiji... Harapnya ATM la yang menang. Kalau menang, dapatlah melangkah ke peringkat separuh akhir nanti... 

Perlawanan tak habis lagi ni. Nanti saya updated sape yang menang ok :-) Daaa... 





6 comments:

  1. huhu. sha tak tengok. agak2 sapelah yg menang ye :)

    singgah sambil follow sini! :) #637

    ReplyDelete
  2. Bgegar umah akak ble tgk atm.vs lions

    ReplyDelete
  3. deqla sokong mana yg menang.. hahaha..

    ReplyDelete