BLOG FIZO OMAR

October 14, 2013





Jom singgah ke blog FIZO OMAR.. hihi.. Saya dapat tahu pun dari Rancangan Nasi Lemak Kopi O sebenarnya ni. Tapi lupa nak updated.. Hari ni baru tergerak nak updated lepas baca satu entry dari rakan blogger :) Tak salah kan kita nak berkongsi cerita yang sama?.  hihihi..

Sebenarnya blog ni baru lagi.. Dalam bulan September , beliau mula menulis.

Apalagi, jom terjah :



Secara peribadinya, saya suka baca blog Fizo ni tau. Bukan sebab beliau ni artis ke apa ke kan. Tapi, apa yang beliau tulis tu, sangat memberi inspirasi menuju kejayaan :)
Wah gitu.. 
Kalau tak percaya, cuba singgah blog beliau dan baca :)

Lepas tu komen balik kat sini .. hihihi..


You Might Also Like

11 comments

  1. tak salahkan kita membacanyer... kalau menuju arah kebaikan...

    ReplyDelete
  2. nak kena komen kat blog beliau nih. hehe

    ReplyDelete
  3. hari tu pun akak dapat tau dari twitter beliau... ha ah, baru lagi, bulan September...

    ReplyDelete
  4. ha'ah....baru lagi juga blog dye...
    best2...bnyak pengisian dlm cerita fizow...

    ReplyDelete
  5. jarang nampak pelakon lelaki ni ade blog...
    kebanyakkan dorang sibuk dengan kerja..

    Salam Aidil Adha!
    http://abgdude.com

    ReplyDelete
  6. yup.. dah terjah.. nmpk sgt baru bkk blog..tp gaya penulisan dia tu mmg bestlah..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS