GELAGAT DUA BERADIK DI PIZZA HUT - INILAH REALITI

Thursday, 3 October 2013

GELAGAT DUA BERADIK DI PIZZA HUT



Ini antara anak-anak sedara saya. Nil dan Koci. Bila saya tengok balik gambar-gambar yang sempat saya ambil masa makan kat Pizza Hut ni, buat hati saya rasa rindu dengan keletah mereka berdua.. 

Bukan apa, mereka ni kalau duduk sekali kat rumah, tak pernahnya diam. Ada je benda yang tak kena.. Nak jadi punca nak berkelahi. Berebut mainan lah, berebut nak tengok tv la.. hihi.. Tapi, kalau time baik tu, baik sangat.. Main sama-sama, share makanan sama-sama.. hihi. Tu la dikatakan adik beradik.. Mesti ada time gaduh jugak kan.. Teringat pulak time saya kecik-kecik, gitula.. 

Menarik gambar ni sebab macam ada perjalanan cerita gitu.

Ni gambar first, masa tengah tunggu order sampai. Bila nak ambil gambar, elok je berpeluk dua beradik ni. :)



Ni pulak, bila sup dah sampai.. Makan sorang satu .. Kusyuk je makan :)


Gambar ni yang paling saya suka. Siap bersuap lagi.. Sweet je :)



Tapi, tu hanya sementara . hikhik. Lepas je set pizza dan air dah sampai, terus berubah.. hahahha..

p/s : Mood-tengah merindui. Mak Ude sayang korang!


20 comments:

  1. sama jgk kadang² dgn anak² wina..skejap kawan, skejap lawan :)

    ReplyDelete
  2. cute tgok telatah anak2 buah dear .. teringat zaman kecik2 dulu hihi

    salam pekenalan dari umi (^_^)

    ReplyDelete
  3. so sweet tengok anak2 buah rose...klik ikea

    ReplyDelete
  4. budak-budak buat ape pun tetap la comel!

    ReplyDelete
  5. biasalah tu budak2
    igt org beso je ada angin
    hahahaha
    tp telatah diorg kdg2 kita tgh marah pun jd x marah bila tgk diorg tu kan

    ReplyDelete
  6. jarang² dapat peluang bermanja...

    ReplyDelete
  7. ooo ros mak ude ye.. deqla maksu..hihi.. syg ank buah jugak.. biasa la adik bradik.. baik2 pun mesti nak gadoh ..mcm kita kecik2 dulu gak ar dgn adik bradik kita kan.. ;)

    ReplyDelete
  8. kalau rindu.. tengok gambar.. lagi rindu!~

    ReplyDelete
  9. anak2 KA pun kalau ke pizza hut serbu sup tu dulu sebab sedap ! hehehe

    ReplyDelete
  10. ada masa baik dan ada masanya bergaduh, biasala tu...

    ReplyDelete
  11. sedapnya hirupp supp.... pebret jaa tuh....

    ReplyDelete
  12. Haha budak budak mmg gitu....gaduh baik, gaduh baik....hehe untung mereka ...ada org yg rindu

    ReplyDelete
  13. saya pun mcm ni dgn adik2.

    selalu gaduh tp bila part nak baik tu mmg baik giler

    ReplyDelete
  14. budak-budak masa kecik nilah yang seronok melayannya kan? Dulu masa anak buah kecik2 akakpun rajin layan jugak..Dah besar, memasing sibuk hal sendiri je

    ReplyDelete