INTERNET SLOW SANGAT SAMPAI TAK BOLEH NAK BLOGWALKING

October 07, 2013





Terlebih dahulu, saya nak minta maaf banyak-banyak.. Hari ni tak dapat nak blogwalking ke mana-mana blog.. Internet super super slow hari ni.. Nak updated entry, berjam menunggu dia loading.. Bila nak buka blog kengkawan blogger memang tak dapat. Asyik berpusing je.. 

Oh mengapa.. sampai hatimu.. 

Malam ni saya cuba berkunjung ke blog anda yer :)
Guna phone je la.. hihi..
  
Tunggu tau.. Nanti hidangkan air teh ngan cucur bawang yer :) 





You Might Also Like

11 comments

  1. Comeinyewww pic...hihihihih

    ReplyDelete
  2. biasa la tu..Akak kalau balik kg lagi, langsung tak adanyer internet..ni masa untuk rehat2 la ni

    ReplyDelete
  3. huhu dah lamaaa fae x bw ke blog kawan2. been busy buat assignments and stuff. baru malam ne fae dapat bw huhu.

    ReplyDelete
  4. take ur time sis...internet mmg slalu gitu!

    ReplyDelete
  5. kdg kdg tenet ni mencabar keimanan kita kan hehehe

    ReplyDelete
  6. sy kalu internet slow, bercinta je rasa nak bukak blog or fb.. pnt menunggu.. last2 geram sgt tutup je terus..kikiki

    ReplyDelete
  7. internet slow memang xseronok..hehe

    ReplyDelete
  8. kat sini pun mcm tu jugak.. tp slow sikit2 boleh diterima lagi.. yg sedihnya blog pakai domain yg x leh bkk.. huhuuh.. sedih..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS