JATUH CINTA DENGAN LOSYEN JOHNSON'S - INILAH REALITI

Thursday, 17 October 2013

JATUH CINTA DENGAN LOSYEN JOHNSON'S



Inilah dia peneman saya sekarang ni. hihi.. Sekarang ni memang dah jatuh cinta dengan losyen Johnson's yang ni. Yang warna peach tu.. Wangi tau. Lepas tu, tak berminyak kat tangan.. Cepat meresap ke kulit :)

Kalau dulu saya suka guna losyen Enchanteur yang warna pink dan purple kan. Sekarang ni dah berubah haluan.. hihi..



Kawan-kawan suka pakai losyen tak?.. Suka yang macam mana?.. Saya ni macam-macam dah try.. Vaseline pun pernah.. Suka jugak.. Memang lembut je kulit, tapi tak berapa nak wangi kan :)




17 comments:

  1. skng pakai vaseline yg kecik tu.. ala² trial.. wangi sgt la..

    ReplyDelete
  2. rietta xsuka losyen...tpi mak rietta suka j&j yang kaler pink...

    ReplyDelete
  3. mun suka pakai losyen..mun guna nivea..

    ReplyDelete
  4. suka gak guna losyen johnson's

    lagi2 kalo pakai kat tumit kaki.. sangat suka..

    ReplyDelete
  5. akak bukan pengguna tegar losyen. kadang2 terajin jer pakai. hehehe

    ReplyDelete
  6. sy pulak da lama xpakai losyen2 nie..maybe sekarang nih boleh kot pakai losyen si mikail tu sbb byk sgt stok dia kan..hihi

    ReplyDelete
  7. suke vaseline, tuka selera gak dulu pakai enchanteur...

    ReplyDelete
  8. x berapa rajin pakai losyen tp suka losyen etude house & drypers...

    ReplyDelete
  9. kadang pakai..kadang tak..hehehe..biasa pakai nivea. yang ni belum pernah cuba.

    p/s : hopefully cepat dapat baby yer. amin insyaallah.

    ReplyDelete
  10. selalu pakai losyen cosway warna pepel tu..

    ReplyDelete
  11. suka gak losyen ni sebab tekstur dia lembut2 basah dan wangi

    ReplyDelete
  12. mama pun suka losyen keluaran ini, best je bila guna..

    ReplyDelete
  13. Sally pakai Veseline..tu je yg sesuai..hehehe

    ReplyDelete
  14. kak fifi pakai johnson jugak.. tak habis2 sebab beli seketul besar..

    ReplyDelete
  15. deqla jarang sgt pakai losyen..haha..

    ReplyDelete