KALENDAR CUTI UMUM 2014 - INILAH REALITI

Thursday, 24 October 2013

KALENDAR CUTI UMUM 2014



Eh, ni kan dah bulan 10. Jadi, tal salah rasanya saya letak kalendar 2014 ni.. hihi.. Bukan apa, memudahkan perancangan kita kan.. Mana tahu, ada yang merancang nak kahwin, nak tunang, nak bercuti atau apa-apa je la kan.. 

Jom kita tengok cuti umum untuk tahun depan jatuh pada hari apa.. Senang nak atur cuti rehat (bagi yang bekerja) kita .. hikhik..

**********




*****************





Kalau tak clear, boleh klik dan zoom je ye.. Ni semua saya ambil hasil dari carian google tau. Jadi, terima kasih pada si empunya kalendar.. 

p/s : Cuti rehat korang tinggal berapa? Banyak lagi ke, atau dah tinggal hujung-hujung je.. hihi.. Tuan blog dah tinggal sipi-sipi je ni.. hihi,,..





6 comments:

  1. wahh bgs ni.. boleh la deqla tgk2 cuti umum tahun dpn.. hihi.. cuti deqla pun sipi2 je.. haha..

    ReplyDelete
  2. wahhh dah kluar ya... tq for info...=)

    ReplyDelete
  3. ehm besnye bleh plan nak g ne2 ni hehehe
    tq share ye
    salam perkanaan dari ida
    jemput singgah blog ida ye
    umielman.blogspot.com
    dah follow blog ni no659

    ReplyDelete
  4. Amboi... Dah letak kalendar 2014 dah. Hehe... Thanks yer kerana berkongsi :)

    ReplyDelete