KEYWORD : RESEPI AYAM KICAP KELANTAN

October 21, 2013



Selamat pagi kawan-kawan.. Apa khabar hari ni?..
Diharapkan semua sihat sejahtera :)

Pagi ni rasa kurang sihat sikit.. Sakit kepala dan selsema.. Sebabnya, letih kot baru sampai dari kampung.. Saya balik Kedah kejap, Jumaat, Sabtu dan Ahad. Naik bus je. Senang sikit sebab balik sekejap je. Kalau naik kereta, kesian kat cik abang.. Sorang-sorang je drive, lepas tu terkejar-kejar masa kan.. Hari ni, datang kerja macam biasa.. Cuti pun tak berapa nak ada.. hihihi..

Ok, pagi ni buka akaun nuffnang, saje tengok apa yang patut.. Seperti biasa, masih tak ada CPUV.. Oh Nuffnang, Sampai hatimu tak nak bagi CPUV kat blog glameress ni.. huahuahua..

Pastu, terus tengok keyword. Jumpa resepi ayam kicap kelantan.. 


Eh, dalam blog ni tak ada tau resepi ayam kicap kelantan. hihi.. Yang ada cuma RESEPI AYAM MASAK KICAP SIMPLE


Ok, nak sambung buat kerja dulu :)


You Might Also Like

15 comments

  1. moga cpt sembuh .. biasalah lelabah google kdng2 tersesat. ok lh tue dpt backlink percuma.. heheh

    ReplyDelete
  2. ada masak kicap, smua pon bole ;)

    ReplyDelete
  3. Happy working rose..
    bulan ni nuff kedek sket nak kasi CPUV huhu

    ReplyDelete
  4. ha ha ha lepas ni kena buat resipi ayam masak kicap kelantan pulak.. he he he...

    ReplyDelete
  5. suka gak dok checking keywords. kadang2 macam2 yg timbul :)

    ReplyDelete
  6. hehehe...mana tau kot tuan blog suka masak kicap..tu yg hbs semua resepi ada tu :P

    ReplyDelete
  7. kekadang mmg mcm2 keyword naik..ehehe

    ReplyDelete
  8. Macam-macam kata carian, akakpun kadang-kadang dapat yang pelik, hihihi

    ReplyDelete
  9. semoga cepat sembuh...insyaAllah ..nanti ada la CPUV hinggap tu

    ReplyDelete
  10. erkk ayam masak kicap kelantan mcm mana tu? hahahaha...

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS