LIRIK LAGU MENDUA DARI ASTRID

October 10, 2013





Bila saya dengar lagu ni kan, terus jatuh cinta dengan lagu ni. hihi.. First time dengar last week. Sebenarnya ni bukanlah lagu baru.. Tapi, kira baru jugak lah.. Eh, macam mana ni.. heee..

Dinyanyikan oleh Astrid.. Ala, yang nyanyi lagu untuk drama Vanilla Coklat tu, Tentang Rasa :)

Best dengar lagu dia.. Memang kena dengans uara dia.. Lagu sedih ni.. huhu..

Ni saya nak share lirik dia jer.. Kalau nak dengar cer buka radio.. Tak pun , buka youtube eh :) 


MENDUA DARI ASTRID


Ku tak habis kurangku dimana
kau tega melepaskan aku
jauh ku menatap namun terlalu jauh
imajinasiku terberai

terdiam aku beku tanpamu
dimanakah letak hatimu

kau putuskan tuk mendua
dengan dia di belakangku
padahal ku pilih kamu
jadi cinta terakhir

ku tak habis kurangku dimana
kau tega melepaskan aku
jauh ku menatap namun terlalu jauh
imajinasiku terberai

terdiam aku beku tanpamu
dimanakah letak hatimu

kau putuskan tuk mendua
dengan dia di belakangku
padahal ku pilih kamu
jadi cinta terakhir

kau putuskan tuk mendua
dengan dia di belakangku
padahal ku pilih kamu
jadi cinta terakhir

kau putuskan tuk mendua
dengan dia di belakangku
padahal ku pilih kamu
jadi cinta terakhir, jadi cinta terakhir


**********


You Might Also Like

23 comments

  1. rajin ros cari lagu baru.. kalau kak fifi? takde la..

    ReplyDelete
  2. tajuk cam biasa dengar.. tapi tak familiar dgn lirik.. hahhaa..

    ReplyDelete
  3. Hehe.. Memang best lagu ni.. Mieza pun suka.. Terus masuk dalam list lagu2 utk karaoke.. Hehehhehehe..
    ZON PERMAISURI CHOMEL

    ReplyDelete
  4. nampak gayanya mmg kena bukak youtube la nak dgr sbb kat ofiz nih xde radio..hik3,

    ReplyDelete
  5. macam familiar,sy ni lagu baru2 ni tak ketahuan sikit.hehe

    ReplyDelete
  6. lagu ni memang best..
    sedap je di dengar...

    http://abgdude.com/blog/2013/10/09/makanminum-nasi-kukus-ayam-goreng-berempah

    ReplyDelete
  7. haha...baru kelmarin rasa kak Lieya share, hari ni akak pulak..? :)

    ReplyDelete
  8. alamak! yg mana 1 ek lagu.ni..pernah dgr ke x..hmmm

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum ros.. kesian ros.. nak buka akaun t. haji susah.. sekarang da senang kot.. hihi.. baru tadi fifi call.. puan tu kate bawa IC je..

    ReplyDelete
  10. x perasan lagu ni.
    tp lagu ttg rasa tu mmg pnh dgr :D

    ReplyDelete
  11. best lagu ni...cik masha pernah bawa karaoke...kekeke

    ReplyDelete
  12. hukhuk..sedih lirik dia kan... huhu

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS