LIRIK LAGU SANDIWARA CINTA – REPUBLIK

October 02, 2013

Aku tahu ini semua tak adil
Aku tahu ini sudah terjadi
Mau bilang apa aku pun tak sanggup
Air mata pun tak lagi mau menetes

Alasannya seringkali ku dengar
Alasannya seringkali kau ucap
Kau dengannya seakan ku tak tahu
Sandiwara apa yang telah kau lakukan kepadaku

Jujurlah sayang aku tak mengapa
Biar semua jelas telah berbeda
Jika nanti aku yang harus pergi
Ku terima walau sakit hati

Mungkin ini jalan yang engkau mau
Mungkin ini jalan yang kau inginkan
Kau dengannya seakan ku tak tahu
Sandiwara apa, ceritanya apa, aku tahu

Jujurlah sayang aku tak mengapa
Biar semua jelas telah berbeda
Jika nanti aku yang harus pergi
Ku terima walau sakit hati

Jujurlah sayang aku tak mengapa
Biar semua jelas telah berbeda
Jika nanti aku yang harus pergi
Ku terima walau sakit hati

**************

Ni lah lagu kegemaran saya sekarang ni.. Memang syok layan lagu ni.. Sedihnya lagu ni..  Touching ai.. hihi..

Pernah dengar tak lagu ni?.. Suka tak? Suka tak?.. 




You Might Also Like

8 comments

  1. Suka suka suka. Sy baru jer tgok video klip dia..

    ReplyDelete
  2. lagu ni best, thanks for the lyrics, boleh bukak lagu ni sambil tengok lirik..:)

    ReplyDelete
  3. nak gi tgk kt you tube jap

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS