MINUM-MINUM DI OLD TOWN WHITE COFFE

October 27, 2013






Ni gambar semalam. 

Semalam pergi Giant Plentong. Tujuan nak beli kain kat Nagoya. Sebelum beli kain tu singgah masuk kejap kat Oldtown ni. Nak minum kopi dia. Lama dah tak minum kan. Tapi, bila masuk tengok menu, teringin nak minum air coklat dia pulak dah. Terus order air coklat. Suami saya je order cofee hazelnut dia tu. Memang sedap dan mengenyangkan. Tu yang best. hihi. Order jugak roti dia tu. Tapi, tak panas la pulak. Dah sejuk, so macam kureng sikitla rasa dia. Kalau panas  lagi sedap kan?..



You Might Also Like

15 comments

  1. selama ciksu dok pi giant plentong tak pernah ciksu pi old town tau.kikiki
    slalu pi sr je.itu je yg best

    "a’aaa, stesen damai..ooo situ rupanya aprtment ros,jauh juga jln kaki ye.kawasan ni la slalu berlaku ragut tu ye..

    ReplyDelete
  2. ros ..nnti panjangkan kaki ke kipmart masai pulak ye.. situ pon best jugak

    ReplyDelete
  3. kat sini hujan.. minum kopi panas2 memang best.. ;)

    ReplyDelete
  4. tak suke roti coklat ni...

    rasa sedap lagi roti stim...

    ReplyDelete
  5. teringat singgah kat sini semasa belajar poli johor bahru dulu. hehe

    ReplyDelete
  6. serius akak xpnh minum2 kat sini

    ReplyDelete
  7. seumur hidup ku x pernah lagi ke sini..haha..

    ReplyDelete
  8. ohh maiii...caffeine! love love love

    ReplyDelete
  9. dah lama tak pekena coffe white coffe ni. kena pergi minum gak bulan ni

    ReplyDelete
  10. ala.. air coklat die manis sangat bagi kak fifi.. bagi ros macam mane?

    ReplyDelete
  11. dh lama sangat x pergi old town white coffee ni...

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS