PENCAPAIAN CANDY CRUSH SETAKAT HARI NI - INILAH REALITI

Wednesday, 23 October 2013

PENCAPAIAN CANDY CRUSH SETAKAT HARI NI



Memang tak habis lagi demam Candy Crush ni tau.. hihi.. dah makin seronok. Sekarang ni saya dah sampai level 272.. Hari-hari mesti nak main punya. 



Korang dah sampai level mana?.. Mesti lagi terror ni kan? 


9 comments:

  1. Saya baru level 317 huhu..
    malas nak layan mcm dulu2.. dulu pagi petang siang malam candy crush sampai tak cukup tido.. haha

    ReplyDelete
  2. fuyoo..cayalah..sy baru je start main, level 35..itu pon maen time ada mood aje sbb susah..hihihi

    ReplyDelete
  3. moon main dah level 377 dah..hehe..mana taknyer..tiap2 ari main sampai habes batery tab ni kan...

    ReplyDelete
  4. wahhh power nie!
    tapi jgn terlalu kerap sangat main tu...
    sampai memudaratkan kesihatan...

    ╔════════════════════════╗
    My Blog ► http://abgdude.com/blog
    ╚════════════════════════╝

    ReplyDelete
  5. tak main geme ni.. hebat dah level 272..

    ReplyDelete
  6. deqla x main pun.. kalo nmpk kat fb tu, bkn deqla..tp hubby deqla yg tlg mainkan..haha..

    ReplyDelete
  7. tak smpi lagi 200...lama tak main, sejak start balik keje mcam tak sempat pulak...

    ReplyDelete