SHUIB TERSINGKIR DARI SUPER SPONTAN 2013 - INILAH REALITI

Friday, 4 October 2013

SHUIB TERSINGKIR DARI SUPER SPONTAN 2013



Super spontan ni memang saya suka tengok. Memang rancangan kesukaan la kan. Tadi tengok macam biasa. Kumpulan Ketam kompius kalah malam ni.. Semut sentap terselamatla daripada penyingkiran. 

Macam tak puas hati je bila Shuib yang keluar . Tapi tak boleh nak cakap ape la kan. Sebab itu keputusan dari undian ahli Ketam Kompius sendiri..huhu. Kenapa dorang singkirkan Shuib?.. Macam tak berseri la nanti... 



Tak ape la.. nak buat macam mana kan. keputusan dorang jugak kan... Tapi kan, macam tertanya-tanya.. Adakah penyingkiran ni telus atau dah diaturkan oleh pihak Astro?. Just asking.. Jangan marah haa.... Lagi satu bab ahli kumpulan. Rasa macam berat sebelah. Sebab kumpulan Semut sentap, semuanya best-best .. Korang yang tengok rancangan ni, ada rasa macam yang saya rasa tak?. hihi.

Ok, selamat malam semua. Assalamualaikum.


15 comments:

  1. Tak tengok pun super spontan 2013. Hikhik... Takde melanggan channel warna.

    Tapi haritu masa hari Malaysia. Free full channel. Ada tgk siaran ulangan super spontan. Serius... Memang terhibur tengok :)

    ReplyDelete
  2. maybe nk kuarkn shuib sbb shuib kan kena shoot fear factor lak pasni

    ReplyDelete
  3. zizie ada kawan, sepupu Jep Sepah.. dy kata, rancangan2 cenggini biasanya pihak astro yang tentukan... xyah cakap la kalo pasal rancangan2 cenggini.. nak naikkan rating kan..

    ReplyDelete
  4. akak takdo astro, tak dapat tengok..hihi

    ReplyDelete
  5. ada2...belah semut sentap semua best2...dan saya pin tak puas hati shuib kuar huhu..

    ReplyDelete
  6. Tak tau pulak saya pasal rancangan nie. Hihi.

    ReplyDelete
  7. masa episod pertama dulu pun nmpak dh cam berat sebelah...mungkin shuib kurang menyerlah kot

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, singgah dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya. Terima kasih.

    ReplyDelete
  9. lor shuib keluar ke?selalu tak sempat n lupa tgok..klu tgok pun ulangan je.hehe

    ReplyDelete
  10. deqla pun mcm x puas hati shuib tersingkir.. sbb deqla suka tgk jep nyakat shuib.. habis tu kalo shuib dah xde, x dpt dah tgk jep nyakat shuib.. huhuhu.. tp rasanya mmg ada sebab penyingkiran shuib tu.. ;)

    ReplyDelete
  11. kak fifi tak tengok cerite ni..

    ReplyDelete