ANTARA RUMAH YANG UNIK DI DUNIA

November 02, 2013



Dah malam-malam gini, tiba-tiba puan blog terfikir rekaan rumah yang cantik, unik dan istimewa.. Semua orang pun menginginkan memiliki rumah sendiri kan?.. Macam tu jugaklah dengan puan blog.. Teringin nak ada rumah sendiri.. Tapi, bak kata pepatah, ukurlah baju di badan sendiri. Jangan dok pi ukur kat badan orang lain. Satlagi, terketatla, terbesarlah kan?.. hihi

Harga rumah makin hari makin meningkat.. Jadi, kepada yang agak-agak mampu tu, cepat-cepatlah buat keputusan beli rumah. Nak tunggu murah memang tak murah dah tau. Makin mahal lagi ada la.. 

Bagi puan blog, memang tak impikan rumah besar-besar, cukuplah yang selesa sahaja.. 

Jom kita cuci -cuci mata tengok antara rumah yang unik/menarik/pelik yang puan bog jumpa bila cari kat google dengan kata kunci 'rumah unik"....






Macam mana, menarik tak?.. hihi.. Tapi, memang tak sesuai la kan, dan memang tak ada pun kat negara kita ni..

Puan blog cuma nak rumah yang macam ni jer :


Rumah teres :)




You Might Also Like

6 comments

  1. rumah yang gambar air terjun bertingkat2 tu paling best

    ReplyDelete
  2. Tak mau la rmh yg unik tu...hehehe...ruma terespun dh ok...alhamdulillah.....

    ReplyDelete
  3. unik.. omputeh ni mmg kreatif dalam seni bina kan.. best la rumah teres ros.. sng nak bela kucing tu.. rumah deqla umah flat jer.. tp bela gak kucing..hikhik.. kalo dah minat kan... ;)

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS