BE SINGGAH HANYA SEBENTAR

November 12, 2013




Pagi ni bukak Nuffnang.. Sekali tengok kat bahagian BE/CPUV. Dah kenapa ni nuffnang?.. kenapa sekejap bebenor ni?.. Tak tahu apa-apa dah dikreditkan?.. 

Oh Nuffnang, singgahlah lama-lama sikit :)

Kasihanilah blogku ini.. hihihi,,



1 sen, 2 sen dan 3 sen.. Tak apa lah, sikit-sikit, lama-lama jadi bukit.. hikhik..

Thank you NUFFNANG


************


You Might Also Like

24 comments

  1. Saya pun dapat CPUV yang sama. Memang tak sampai 5 sen pun.

    ReplyDelete
  2. Penah gak dapat mcm tu, cpuv sesat. Tau2 je dah kredit

    ReplyDelete
  3. MJ kekadang jadi camtu jugak..
    Macam sekali lalu je BE tepek lepas tu xdak..
    taktau nape, merajuk kot..hehee

    ReplyDelete
  4. td ade bc kt blog sape ntah tak ingat.. die pun dapat iklan yg sama ni.. tp aleh aleh da kredit.. katanya entah masa bila iklan pelik ni singgah kt blog beliau sbb beliau hari hari tgk nuffnang.

    ReplyDelete
  5. xpe, sikit2 lama2 berduyun2 la :) pelan2 kayuh

    ReplyDelete
  6. betol tuh.. siki2, lama2 jadik bukit. teruskan mengumpul. :)

    ReplyDelete
  7. bykkan bersabar ye ros..akak dlu mcm nih gak..sbr n sbr...akhirnya..alhamdulillah

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah... sikit2 lama2 jdi bukit.... tasha BW balik... sambil klik apa yang ada

    ReplyDelete
  9. xpe, at least ada yg singgah..

    ReplyDelete
  10. ada jugak singgah walau sekejap..hehe

    ReplyDelete
  11. advertiser ni xcukup dt tapi nak bt iklan macam tu lah jadi nya heehe :)

    ReplyDelete
  12. mungkin masalah teknikal tu ...

    ReplyDelete
  13. follow sini :D rasenye dah ade beberapa org blogger yg nuff singgah sekejap cmni.. hehe..

    ReplyDelete
  14. takpe..nnt nuffnang kesiankan jugak..hee

    ReplyDelete
  15. ok la ni rose..deqla ni apapun xtau psl nuffnang..sbb tu apa2 cpuv pun tak nak lekat kat blog deqla.. huhu.. tp nak buat camne.. bkn boleh bukak pun nuffnang kat opis ni.. nak check pun pyh..

    ReplyDelete
  16. ros send la tiket kt nuffnang lagi

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS