DAH ADA WIDGET BARU "ANDA MUNGKIN JUGA MEMINATI" - INILAH REALITI

Wednesday, 20 November 2013

DAH ADA WIDGET BARU "ANDA MUNGKIN JUGA MEMINATI"



Orang lain dah berabad dah letak.. Tak kecoh pun kan.. Ni baru nak letak, dah bercerita satu alam.. hihihi. Biarlah... Blog masing-masing kan.. hihi.. 

Bukan apa, tadi singgah kat blog mana entah. Tertengok 'Anda mungkin juga meminati'.. Terus jatuh cinta pandang pertama. Tu yang nak letak jugak.. Terus tanya kat Encik Google, tutorialnya. Encik Google yang baik hati pun bagi jawapan banyak sangat.. Susah daku nak pilih jawapan. muahahaha... 

Ok, ni lah dia.. :




Ok, rajin-rajinlah baca blog daku ni yer :

Terima kasih!

p/s : Kawan-kawan, hari ni dah Rabu .. Esok Khamis. Esok petang puan blog nak balik kampung... Seronoknya.. Doakan keselamatan puan blog yer :) Tq kawan-kawan.. Mungkin juga tak ada entry dalam tempoh bercuti ni.. Kalau rindu-rinduan, tinggalkan ucapan rindu anda kat kotak komen nanti.. hihihi...  Daa...



28 comments:

  1. nak juga..mcm mn nak buat ni..done nuff

    ReplyDelete
  2. macamni senanglah nak tengok entri2 lama. hehehe

    ReplyDelete
  3. hati2 balik kpg nanti :D
    aefa dah buang da link within tu huhu

    ReplyDelete
  4. saya pun tak tahu nak letak.. hehe.. mcm mana ye?

    ReplyDelete
  5. Assalam liza
    Akak berkenan jgk tp blm reti camna nk buat he hee ajar sikit
    Ooo slmt bertolak ke kg ye

    ReplyDelete
  6. haa tu dia.. jeng jeng jeng... memang saya sangat meminati :) have a fun jorney balik kampung. semoga selamat perjalanan.

    ReplyDelete
  7. lebih senang org nak baca dgn widget mcm tu kann.. Kita pn dah lama pasang jg widget tu..

    btw have a safe journey yer!

    ReplyDelete
  8. xpe la.. ada jugak kemajuan disitu.. hehehe..

    selamat balik kampung..

    ReplyDelete
  9. bestnye nak lik kg....hati2 dlm perjalanan yeak...lieya tak minggu depan, mgu lagi satu lah balik kg...

    ReplyDelete
  10. yup.. deqla pun dah ada... best kalo ada widget nih, nanti sng la blogger lain klik2 baca entri lain kan.. =)

    ReplyDelete
  11. petang ni lah yer blk kg.. hati²..

    ReplyDelete
  12. owahhh bestnya..semoga selamat sampai rose

    ReplyDelete
  13. selamat bercuti . semogaseronok bersama family kat kg .

    ReplyDelete
  14. akak pun lama nk letak widget nih tp xbuat2 pun..hahaha

    ReplyDelete
  15. mesti dah ada kat kampung ni skg kan? hehee. nina khamis ni baru balik kampung. yahooo. kampungku kelantan. hehe

    ReplyDelete
  16. link within tu ye..mmg bagus utk mereka singgah balik ke entri2 lama kita kan... salam kenal dari ana..

    ReplyDelete
  17. singgah isnin.dh balk dari kg ke.hihi

    ReplyDelete
  18. saya pun baru balik dr kampung ni

    ReplyDelete
  19. salam ros...lama kak intan x mai singgah..almaklumlah jarang sgt buka blog....semoga happy di kg ya

    ReplyDelete
  20. rietta pown dlu xtaw jugak....lpa dh tgk kt blog mna...

    ReplyDelete
  21. Selamat bercuti ye ros....

    Widget tu ada tgk kat bbrapa blog yg sy kunjungi....

    ReplyDelete
  22. Ooo..ni pon ad kat blog ayut..ros..maaf ler lama tak singgah..ni dtg nsk selongkar blog..hihi

    ReplyDelete
  23. biar la nk kecoh pun janji kita happy ahahha..

    ReplyDelete
  24. hihihi kira ok la tu, at least ada jgk 'anda mungkin juga meminati' tu..belog sy xde pon..hehe pape pon, selamat bercuti..

    ReplyDelete
  25. tak balik lagi ke rose? lamanya

    ReplyDelete