KENAPA MESTI TYPO?... - INILAH REALITI

Sunday, 10 November 2013

KENAPA MESTI TYPO?...




Oh no. Kenapalah banyak sangat typo ni Ros?. hikhik.. Rakan-rakan blogger dan semua pembaca blogku sayang, jangan marah ok... Memang akan jumpa typo kat blog saya ni..  Selalunya jadi typo bila updated blog guna phone.. Maklumlah taip laju bukan main. Pastu bila nak edit dah tak boleh pulak.. huhu. entah? tak tahu kenapa. bila nak edit, asyik tak boleh. Jenuh dah dok touch-touch screen tu, tapi tak mau 'lekat'. hahahha. Bahasa apa daa.. Takpe, janji mudah faham kan....

Ok tu je nak bagitahu kali ni.. hikhik. Bila nampak typo tu, buat-buat tak nampak je eh. hikhik...



13 comments:

  1. Biasala tu Ros... Fiza pun kekadang ada jugak typo. Nak2 bila guna handphone.

    ReplyDelete
  2. kiter pon selalu gak typo.. tapi bila dh baca balik terus tukaq balik kdg2 mcm lawak ja bila ayat tu ada typo

    ReplyDelete
  3. typo tu biasa. sy pun selalu gak typo ni. kalau rajin baru edit. kalau tak rajin biar je =)

    ReplyDelete
  4. tak pe , faham sgt ... heheheee

    ReplyDelete
  5. akak pun sama juga.. kadang tu taip ada je typo.. kalau guna handphone memang susah nak edit..

    ReplyDelete
  6. akak memang tak gemar menaip pakai telefon touch screen..sakit ati je, mesti caca merba jadinya, elok lg hp keypad macam zaman dedolu

    ReplyDelete
  7. biasa la. x de manusia yg sempurna... :)

    ReplyDelete
  8. mmm, kenape pulak. ciksu guna hp juga update n3. yg mana tak da watermark tu guna hp la

    ciksu ok je baca janji paham maksud yg nak disampaikan.hihi

    ReplyDelete
  9. hihi.. kena taip slow slow la pas ni..

    ReplyDelete
  10. biasalah.. lagi2 bila taip laju2... deqla ni kalo komen suka taip laju2.. kejar masa kot..haha.. kdg2 ada gak typo tu..lumrah..

    psstt..ada typo tak? tak kan? hihi

    ReplyDelete