LIRIK LAGU RINDUKANLAH - ENCIK MIMPI (OST PLAYBOY ITU SUAMI AKU)

November 20, 2013



Sekarang ni, suka pulak dengar lagu ni.. Rindukanlah.. Nyanyian encik Mimpi.. Ost drama Playboy itu Suami Aku.. Harap maklum ye, lagu je daku suka.. Drama tu memang tak minat.. Sorry kepada yang memang drama ni.. hihi.. Entah kenapa, tak minatlah dengan jalan cerita.. Kahwin paksa... Sebab dah terlalu banyak drama macam tu kan. Kalau sesekali, best jugak.. Lepas tu, tak minat nak tengok drama tu sebab pemilihan pelakon.. Oh, puan blog tak kenal siapa pelakon tu?.. Adakah daku ketinggalan?.. 

Ok. Stop cerita pasal drama tu. sekarang nak cerita tentang lagu ni pulak.. Sejujurnya, puan blog tak kenal siapa Encik Mimpi.. Adakah daku ketinggalan lagi?.. oh tidak.. hihhi.. Bila main-main google pun tak jumpa. Main-main google, merujuk kepada pencarian yang tidak bersungguh-sungguh oleh puan blog.. hihihi..

Ni je yang puan blog jumpa..


Oklah, tak payah pening kepala.. Layan je lah lagu ni.. huahua.. Puan blog share lirik dia jer.. Lagu minta maaf banyak-banyak.. Kena cari sendiri.. hihi.. Jangan marah ha...


************


Ku Benar-Benar Sayang 

Pada Dirimu Oh Kasihku 
Janganlah Engkau Ragu 
Pada Diriku

Dan Ku Berkelana Mencari 
Harapan Yang Kita Impikan.. 
Dari Terbitnya Sang Suria... 
Hingga Tenggelam..

Dan Ku Ingin Cinta Sejatimu 
Dan Ku Ingin Harapan Hatimu 
Oh Janganlah Engkau Bersedih 
Oh Ikhlas-Ikhlaskanlah.. Hatimu

Rindu-rindukanlah Diriku 
Sepanjang Hari-Harimu 
Sayangku 
Ku Adalah Milikmu 
Sayangku Adalah 
Milikmu Yang Kau Rindu..

Doa-doakanlah Diriku Di Dalam Hatimu 
Di Dalam Nafasmu 
Sepanjang Hari-harimu..


*************



You Might Also Like

12 comments

  1. hahahah ingtkan minat cite tuh... akak tgk pelakon dia, hero si playboy tuh pun terus hilang selera nk nengok... hahaha apa lah nyer pelakon daaa.. cari lah yg sedap mata memandang

    ReplyDelete
  2. banyak sangat cliche cerita macam ni, kahwin paksa, pas tu konflik pas tu bahagia...biasalah ros dah nama pun adaptasi novel... ekekeke.... akak pun tak berapa berminat cerita ni... thats why hari tu wat entri kata tak minat...

    ReplyDelete
  3. same la.. aefa pon suke lagu ni.. tp cite tu xminat hehe

    ReplyDelete
  4. encik mimpi?? penyanyi mana plak ni rose?? 1st time dgr.. huhu

    ReplyDelete
  5. Best lagu ni tp pelakon2 nya lemau. Lps drama ni baru best kut adaptasi novel the wedding breaker.

    ReplyDelete
  6. sama la.suka lagu je.berbanding jln citer.sama je.bezanya dgn yg lain
    citer ni mak mentua suka menantu
    citer semua mak mentua tak suka

    ReplyDelete
  7. akak tak tau lgu nih mcm ne..sadis kan?

    ReplyDelete
  8. layan.....tak sempat nak tengok sgt citer ni...

    ReplyDelete
  9. Best juga lirik lagu ni ros...drama bersiri ni sy tertengok je....hehe..kalau sengaja nak tgk,memang takdelah....

    ReplyDelete
  10. Cite ni pon xlyn..mr arrogant best lg.hihi

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS