MAIN CANDY CRUSH PUKUL 4 PAGI

November 10, 2013




Layan candy crush pukul 4 pagi. Kau mampu?.... hikhik... Akibat minum old town white coffee yang 3 in 1 punya pukul 8 malam tadi.. Mata tak nak pejam...  Jangan terkejut saya datang komen blog anda pagi pagi buta gini. hikhik... Update blog, blogwalking, pastu main candy crush... 



Nasiblah esok ahad. cuti. Kalau hari kerja, nayalah... Mesti sakit kepala  nanti kan...


You Might Also Like

7 comments

  1. Main candy crush buat kita tak ketentuan hala. Haha... Fiza pun kekadang layan sampai 2 pagi gak candy crush.

    ReplyDelete
  2. candy crush memang akak tak pernah dan taknak main, tapi ada beberapa game yg akak memang ralit main, macam zombie plant, dinner dash..mau sampai ke pagi jugak

    ReplyDelete
  3. fuyooo dah level 298..akak 125 tuh pun xlepas2..skit ati.

    ReplyDelete
  4. main pukul 4 pagi..?ni dah parah ni...

    ReplyDelete
  5. ciksu kureng sikit game2 ni.
    ada jugak main hari tu pastu malas dah
    kalau dilayan memang ketagih.hihi

    ReplyDelete
  6. hubby deqla pun suka lyn game ni pagi2 buta.. dia guna fb deqla..kalo nmpk tu, bkn deqla yer.. hihi

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS