SECANGKIR KOPI SEBAGAI PENEMAN - INILAH REALITI

Friday, 1 November 2013

SECANGKIR KOPI SEBAGAI PENEMAN



Hai, malam ni awal la pulak mata ni ngantuk.. Sejak dari pukul 8 tadi dok tahan mata ni. Tak mau lah tidur awal malam ni. Bukan apa, dari siang tadi dok set nak tengok Super Spontan akhir. Kalau tidur ni, jawabnya, memang esok je terbangun ni. Tak dapatlah tengok Super Spontan. 

Jadi, nak elak dari tertidur, apa lagi saya pun gi buat secawam white coffee.. Buat penahan mata ni ha.. hihi...



Bercerita mengenai super spontan ni kan, lokasi super spontan akhir malam ni dekat Sungai Petani. Oh kampung halaman ku. Alkisahnya, pagi tadi ayah saya dengan adik saya gi beratur nak ambik tiket super spontan. Tapi tiket dah habis daa... Ayah saya sampai Dewan Kenangan tu pukul 10 pagi. Tapi tiket dah habisss... huhuhu. Macam mana ni pengurusan Astro?. Kata kaunter tiket bukak pukul 10. tapi dah habis?.. Petang tadi bukak FB super Spontan. Ramai yang komplen pasal tiket. Dengarnya tiket yang diedar tu sikit je sebenarnya. Banyak yang dah diagih untuk "orang dalam".. huhu. Benarkah?????  Saya pun tak tahu. Yang pasti memang ayah ngan adik saya tak dapat tiket tu.. 


Ok lah, jom layan super spontan dulu... Daa....



4 comments:

  1. dah lama fae x layan super spontan. tgk tv pun bukak channel katun. kalo x pun ngadap laptop. hehe.

    ReplyDelete
  2. sedap hirup kopi tu he hee
    nak dara kita suka tgk lawak ni

    ReplyDelete
  3. deqla x minum kopi sgt la ros.. nescafe pun kureng.. huhu...

    ReplyDelete