SEMINGGU BERCUTI TENANGKAN MINDA

November 29, 2013



Selamat petang kawan-kawan.. Apa khabar?.. Harapnya semuanya berada dalam keadaan yang sihat -sihat sahaja.. Alhamdulillah, hari ni saya bangun pagi, dikurniakan keishatan yang baik.. 

Lebih kurang seminggu bercuti, Khamis bertemu Khamis.. Hari ni, Jumaat.. Kena masuk kerja.. Kalau ikutkan hati ni memang malas nak datang kerja, orang kata, alang-alang je sehari kerja.. Tapi, nak buat macam mana, memang tak apply cuti, jadi kena datang hari ni. 

Dan, dalam tempoh seminggu ni jugaklah, memang saya tak berblog. Tiada entry, tidak berkunjung ke blog rakan-rakan, tak membalas jejak.. Cuma satu blog je saya sempat singgah.. Blog siapa?.. Hihihi.. Adalah.. 

Memang banyak komen yang harus dibalas.. Ada pertanyaan yang harus dijawab..Tapi, kena slow-slow lah kan.. 

Dalam tempoh seminggu ni jugak, banyak benda yang berlaku..  Ada suka dan ada kurang manisnya.. Nanti kan saya share di blog.. 

Bila dah bercuti seminggu, naik je kerja biasalah kerja banyak yang menanti.. Ni pun, ambil sikit masa beberapa minit jenguk blog sendiri.. Tak apa kan?.. hihihi..


Jom hayati sebentar kata-kata dibawah ini :







You Might Also Like

4 comments

  1. deqla pun baru jer berblog smula ni.. hari tu bz settlekan keje.. huhu..

    ReplyDelete
  2. tu la nak cuti gak tapi bos tak sign lagi cuti

    ReplyDelete
  3. yeay. selamat kembali ross.
    6hb sampai 17hb ciksu pulak cuti ye.hihi
    selamat bekerja dear :-)
    byk makan carrot k.baik utk mata

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS