CAHAYA DALAM KEGELAPAN

December 29, 2013




Wah..tajuk tak nak kalah.. Ala -ala tajuk lagu gitu... hikhik. Nak share gambar terbaru anak sedara saya, Baby Arif... Walau bukan lagi baby, tetap jua ku nak panggil baby... dah terbiasa kan... What to do.?...

Gambar ni saya dapat dari wassap... Saje nak share buat pengubat rindu diri sendiri.... 





Rindu sangat dah dengan semua anak sedaraku... Baby Arif ni pun dah pandai nak berbual melalui telefon.. Kalau tak saya selalu sembang ngan abang dia je, baby Mat... Sekarang ni adik pun dah pandai. Paling rindu nak dengar dia sebut "wow".. comellllllllllnya. Eh salah eja ni. Berapa banyak L daaaa.. hikhik...



You Might Also Like

8 comments

  1. salam ros..salam ahad...alahai comel nya baby arif nih..muah muah auntie intan kiss dia..hehe

    ReplyDelete
  2. saja2 nak test mainan dia yer ...

    ReplyDelete
  3. dalam gelap pun tetap comeyy.. ;)

    ReplyDelete
  4. comell! suka dengar budak2 pandai meyembang dalam telefon..

    ReplyDelete
  5. Alahai.... kalau belum ada anak, anak sedara mmg selalu dirinduikan...

    ReplyDelete
  6. kalau suka menyembang mmg best melayan kan

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS