CENDERAHATI DARI AUSTRALIA

December 04, 2013



Balik dari bercuti, Jumaat lepas kan saya naik kerja.. Sekali tengoklah atas meja.. Di sebalik kekusutan kerana banyak tugasan atas meja, mata ni terpaku kat penjuru belah kanan meja.. Di sebalah kalendar.. ada sesuatu.. 

Apakah ia?...

Jeng jeng jeng...

Inilah dia :





Terima kasih untuk salah seorang pegawai di Office ni.. Beliau bercuti kat Australia.. Dan semua staff dapat cenderahati ni.. Cantik.. Walau kaki ni tak pernah jejak ke sana, tapi berpeluang dapat cenderahati ni.. 

Alhamdulillah.. Orang-orang sekeliling yang pergi bercuti, tak lupa memberikan cenderahati untuk kita yang tak pernah ke negara tersebut.. Sebelum ni pernah dapat cenderahati dari Korea, Indonesia, Australia(pegawai dari office lama), dan tempat percutian dalam negara, Melaka, Langkawi, Sabah, Sarawak.. Terima kasih semuanya... 




You Might Also Like

17 comments

  1. bos saya bawak balik reusable bag bagi kat kami aritu.. merasa la barangan australia walau pun belum ada rezeki ke sana.. hihihi..

    ReplyDelete
  2. seronok dpt gift wpon kecil dari yg mengingati kita kan...

    ReplyDelete
  3. akak pon pernah dpat gak mcm ni. tapi pakai baju merah . bos bagi .. :) tapi kepala dh tercabut...

    ReplyDelete
  4. terima sajalah yg memberi kan...

    ReplyDelete
  5. kebetulan...budak opis sy pun baru balik dari sydney hari ni..dapat fridge magnet hehhe

    ReplyDelete
  6. comel .. untungnya dpt semua tue. kita kerja sorg2 jerk. takda org nk bg. hehehh

    ReplyDelete
  7. Bestnye...australia..xpernah dpt lg....

    ReplyDelete
  8. kita pun ada tapi warna hijau.. Kol yang bagi :)

    ReplyDelete
  9. bestnye dapat sourvenir dari Aussie..comel je :)

    ReplyDelete
  10. wahh comel la.. kwn2 opis sini pun kalo pegi bercuti mesti bg souvenir..

    ReplyDelete
  11. saya pun sama. dapat yang orang bagi je dah cukup terharu. nk pergi tak tahu bila

    ReplyDelete
  12. samalah kite, x pernah jejak kaki kat aussie tu

    dpt cenderahati je huhu

    ReplyDelete
  13. Best 2 bila org ingat kt kita even gi jln jauh2...bestnyer kalau dpt jejak kaki kt Australia kn..hihi..berangan je la blh..

    ReplyDelete
  14. selalu jugak dapat panda ni kalau ada kawan ke Aussie

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS