DAH PETAH BERKATA-KATA :)

December 06, 2013



Dah banyak kali saya kongsikan wajah-wajah kesayangan saya kan dalam blog ni.. Ni antaranyalah.. Biar saya letak di blog saya, buat kenang-kenangan saya jugak kan.. 2 hero ni anak kakak saya, Kakyang.. Abangnya, Baby Mat dah petah berkata-kata dan sudah boleh difahami... Adiknya  pula, Baby Arif, pun petah berkata-kata, sampai kadang-kadang tak faham butir perkataannya,., hihi.. Suka sangat saya bila dengar dorang ni berceloteh.. 




***************




You Might Also Like

12 comments

  1. comel sgt si adik tu..pp tembam!

    ReplyDelete
  2. suka dgr pelat kanak2 yang baru pandai belajar bercakap hehe

    ReplyDelete
  3. seronok layan budak² dah bercakap ni kan..comel je :)

    ReplyDelete
  4. Salam ros

    tgklah nanti bila diorg dh mula tanyaaa mcm2..itu dn ini..memang susah nak menjawabnya..budak2 sekarang sgt bijak dn keletah...

    ReplyDelete
  5. meriah ler rumah bila anak petah bercakap . mesti dok menanya jer ...

    ReplyDelete
  6. sukakan dgr budak2 yg tengah pelat berckp...

    ReplyDelete
  7. bila bebudak dah petah berkata-kata mmg mencuit hati la keletahnya kan..

    ReplyDelete
  8. budak-budak kecik berceloteh memang seronok mendengarnya..Kita pun jadi happy

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS