DEMAM DENGGI DAPAT MC - INILAH REALITI

Wednesday, 18 December 2013

DEMAM DENGGI DAPAT MC




Tadi buka akaun Nuffang, gi kat bahagian keyword,.. Ada satu yang menarik hati ni.. Yang saya tandakan tu :



Cuma nak share pengalaman je lah kan.. Masa saya suspect denggi hari tu, memang doktor bagi mc. Sebab kita kena check darah kan.. Kalau kena denggi, lagilah kan. Nak kena admit wad lagi.. Dah tentu dapat mc. So, jangan risau pasal mc ye.. hihihii..

Ada yang mencari sedemikian,mesti tengah risau tu kan.. Siapa pun anda, moga cepat sembuh yer.. Banyakkan minum air tau :)



26 comments:

  1. Nak2 time hujan gini kan... Mcm2 penyakit boleh hinggap :)

    ReplyDelete
  2. pelik sungguh keyword ni, dah tentu2 lah kalau kena demam denggi kena mc kan ros...ekekeke...

    ReplyDelete
  3. keywords dlm nuff saya lak adalah entry yg saya tak buat . saya x tau la sapa yg cipta n cari ...

    ReplyDelete
  4. moge tuan yang mencari tu cepat sembuh..

    ReplyDelete
  5. Salam dan folo kak roas kembali ^_^..tima kasih akk sdi sya..salam kenal2 ya akak :D

    ReplyDelete
  6. Ramai kena denggi lately ni kan, tengok nyamuk banyak dah risau sekarang ni.

    ReplyDelete
  7. salam akak. hana follow sini jugak ea. salam kenal :)

    #owhh. hana tak ada pengalaman lg. dan harap mereka2 yang laluinya cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  8. demam denggi ni bahaya kalau tak pergi klinik sesegera yang mungkin. nasib baik awak ok..syukur!

    ReplyDelete
  9. Maaf la....igtkan tuan blog yg djangkiti...moga siapa pown dia, moga cepat sembuh...

    ReplyDelete
  10. lol teringat pula masa ika kena denggi bulan 10 aritu...sakit T_T
    alhamdulillah sekarang dah sihat :D

    ReplyDelete
  11. Ekeke.., macam lawak jer..macam kelakar jer :P

    ReplyDelete
  12. kat tempat Fara dh jrg dgr demam denggi.. =)

    ReplyDelete
  13. Akak dah tau mcmana nak search tu..akak tanya blogger intan berlian kita tu...hehe...akak kena ada iklan nufnan dulukan ros.....

    ReplyDelete
  14. deqla demam biase pun dpt jer mc.. hihi...

    ReplyDelete
  15. kalau kena denggi confirm dapat MC kot..

    ReplyDelete
  16. Mudah mudahan x kena denggi ye. Amin...have a gud rest.

    ReplyDelete
  17. Singgah sini dah follow yer...

    ReplyDelete
  18. Alhamdulillah..Ros dah sihat..Sekarang banyak sangat kes denggi

    ReplyDelete
  19. owh.. suspected je ke..? bagus la..

    ReplyDelete