DINNER SIMPLE DAN BERKHASIAT

December 29, 2013



Jemput makan kawan-kawan. Malam ni makan yang simple je. Tapi amat mengenyangkan ok.. Bijirin Milo dan Fresh Milk dari Dutch Lady.. 




Susu Dutch lady ni ada macam -macam jenis kan Perasan tak?  ke main beli je. hihi. Ada full cream, low fat dan fresh milk. Saya memang suka beli yang fresh milk. Kotak dia yang warna biru+hijau... Kalau full cream biru +putih.... 

Ok, nanti di entry akan datang, saya kongsikan gambar kotak susu tu yer :)



You Might Also Like

8 comments

  1. cikna suka yg full cream.. lemak gitu..

    ReplyDelete
  2. sesekali lyn coco cruch or milo cruch ok gk kan... akak jarang sgt beli susu tuh... selalu adik je yg beli...sbb akak tak minat sgt minum susu... msk dlm masakan suke lah

    ReplyDelete
  3. Wah! Menyelerakanlah rose. Sekali sekala layan sedap jugak ni.

    ReplyDelete
  4. sesekali makan camni sedapp tauu!

    ReplyDelete
  5. Selalu beli DL yg low fat tu...
    Kononnya tak mo demok hehe

    ReplyDelete
  6. kadang ciksu suka juga makan gini
    cornflakes pon ok gak

    ReplyDelete
  7. akak suka makan ni, tapi kalau perut lapar makan benda ni memang jawabnya kembung perutlah

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS