HADIAHKAN DOA UNTUK MEREKA YANG KAU SAYANG ... - INILAH REALITI

Tuesday, 10 December 2013

HADIAHKAN DOA UNTUK MEREKA YANG KAU SAYANG ...



Selamat pagi kawan-kawan... 

Apa khabar?.. Harapnya semua berada dalam keadaan yang sihat dan baik-baik sahaja.. Alhamdulillah, kita masih dipanjangkan usia untuk meneruskan kehidupan ini.. Hari ni, saya tak berapa sihat... Mengalami selsema.. Semoga cepat sembuh buat diri sendiri dan buat mereka yang sedang diuji dengan masalah kesihatan juga..

Semalam, tak ada entry sebab saya cuti.. Di Johor, cuti semalam.. Kerana Hari Hol Almarhum Sultan Johor.. Berehat-rehat di rumah, dan malas nak buka blog. hihi..

Ok, pagi ni just nak share ni jer :


Saya ambil dari FB IKIM FM.. 

Betul kan, hadiah yang paling terbaik yang boleh kita bagi buat yang tersayang ialah doa :)

Kalau orang tu jauh dari kita, kirimkan je doa yang baik-baik untuk mereka. Tak de salahnya dan tak de ruginya kalau kita kirimkan doa buat mereka..

Ok, mulakan tugas hari ni dengan penuh semangat ye kawan-kawan :)



14 comments:

  1. betol.. baru ni kawan kahwin, x dapat nk pergi. dia mintak kirim hadiah, saya kirim doa je la. hehehe
    doa kan hadiah terbaik..

    ReplyDelete
  2. Doa adalah senjata terbaik muslim.. Jom Doa.. :D

    ReplyDelete
  3. setuju!! sebaik hadiah adalah DOA. moga kita sentiasa dlm lindunganNya. amin ..

    ReplyDelete
  4. Betul tu doakan yg terbaik buat yg tersayang.

    ReplyDelete
  5. ku kirim doa di angin lalu..hihi

    ialah doa senjata kita..saling mendoakan yg terbaik untuk semua rakan dan taulan

    ReplyDelete
  6. betul tu ros...Setiap hari kena berdoa untuk orang yang kita sayang..itulah hadiah yang terbaik dan mampu dilakukan setiap masa

    ReplyDelete
  7. insya allah.. itu pemberian terbaik yg kita boleh bagi mereka..

    ReplyDelete
  8. betul tu. tiada hadiah yang lebih indah daripada doa yang ikhlas

    ReplyDelete
  9. Betul tu.
    Ingat lagi masa kemangkatan almarhum.masa tu ciksu kt jb. Semua kena berkabung. Pakai songkok pastu lilit kain putih

    ReplyDelete
  10. Lupa pulak nk tnya. Dh amik obat ke?
    Jgn lupa mkn obat n take care ye

    ReplyDelete
  11. yae, betul tu..dan ianya akan lebih baik kalau tuannya tak tau :)

    ReplyDelete
  12. ye.. berdoalah utk org yg kite syg.. in shaa Allah Allah dgr doa2 kita.. skng rose dah sht lom ni?? mmg musim la.. hari tu blk kelate, hubby deqla trs demam kat sana.. pas tu abg ngah, abg long pun ikut skali demam.. blk dari kelate , mak plak demam.. haihh..

    ReplyDelete