KALENDAR 2014 DARI KAMDAR - INILAH REALITI

Monday, 23 December 2013

KALENDAR 2014 DARI KAMDAR



Dah hujung tahun dah ni, tapi still tak dapat lagi pun Kalendar kat office ni ha.. Gi kedai beli barang puntak dapat pun lagi Kalendar Kuda.. Payah nak dapat kalendar ek.. Tapi, last week saya gi beli kain kat Kamdar, Plaza Angsana.. Dapat kalendar :) Dapat kalendar macam dapat apa je kan. Happy semacam.. hihihi..









Nak kalendar ni bukannya apa, nak rancang cuti.. hikhik.. Maklumlah kena rancang betul-betul, kang dah hujung-hujung tahun tak de cuti pulak kan.. 




11 comments:

  1. cantiknya kalendar.. warna warni.. skrg ni byk yg bg kalendar kuda je kan.. save bajet ler tu.. huhu..

    ReplyDelete
  2. betul tu..kita pun dah dapat calendar tapi calendar kuda la:)

    ReplyDelete
  3. cantik kalendar kamdar....lieya ni pun dok tgu company2 bagi kalender free nie kekeekek....tapi kalender kuda dah byk dpt dah...beli barang kat kedai runcit ade jek yg bagi heehehhehe

    ReplyDelete
  4. deqla pun lom dpt lagi.. cuma dpt buku diari jer dulu..

    ReplyDelete
  5. insyaallah...setiap isteri pasti impikan nak merasai hamil kan...selagi kita yakin kita boleh hamil itu sudah pasti...BERUSAHA membuat yang TERBAIK ..selain ketahui waktu subur untuk memuahkan perancangan nak hamil juga dear... hope ini juga membantu..sebab pengalaman dan perkongsian bersama kawan-kawan ,.ramai yang berjaya.. sungguh happy dapat berkongsi ynag dapat mengembirakan insan lain juga...

    kepe in touch ...semoga salam ukhwah sesama kita sentiasa ada dan YAKIN.. jangan sedih2 dan stress tau... ^__^

    ReplyDelete
  6. amboi.. lawa plak tengok kalendar tu

    ReplyDelete
  7. setakat ni baru ada dua jadi le. hihik

    ReplyDelete
  8. Cantik jugak..kalerful :)

    Okla boleh rancang cuti..
    MJ ad hoc je :D

    ReplyDelete