LEWAT BERSIARAN - INILAH REALITI

Friday, 6 December 2013

LEWAT BERSIARAN



Selamat tengahari kawan-kawan.. Apa khabar?.. Semoga semuanya sihat sahaja ye :) Alhamdulillah kita masih dipanjangkan usia untuk meneruskan kehidupan ini. Cuaca kat Jb sekarang ni hujan.. Agak lebat dari pejabat saya ni.. Semoga Allah melidungi mangsa-mangsa banjir.. Dan marilah kita berdoa agar segalanya dipermudahkan dan dipulihkan..

Agak lambat menulis entry untuk hari ni.. Sibuk sikit pada paginya. Dan bila tiba waktu rehat tadi , jam 12.15, boleh pulak tak tahu nak tulis apa.. hihi.. Dok tengok je komputer ni.. Kekeringan idea, mungkin..

BIasalah dengan hujan di luar, sejuk air cond lagi dalam pejabat ni kan.. Rasa macam tak boleh nak menaip... Ku gagahi jugak.. Masih ada komen yang belum dibalas, masih ada blog yang belum dilawati.. Takpe, akan ku cuba juga!.. Sabar ye teman-teman :)

Tadi dapat wassap dari kakak. Sekadar berkongsi gambar anaknya, Baby Arif.. Alahai... Ni yang buat mak uda rindu ni.. Walaupun baru je balik Kedah minggu lepas kan. hihi..




Hari ni jugak, family saya semuanya berangkat ke Pulau Langkawi.. Ada kenduri rumak Maksu saya .. Adik ayah saya.. Yang tak pergi saya dengan Along saya. Along ada hal di Kuala Lupur. Tengah bersidang katanya.. hahahha.. 

Sedih tak dpaat ikut family ke Langkawi. Tapi, takpe, janji ada buah tangan kan.. hikhik..




7 comments:

  1. semoga banjir akan cepat pulih...

    comeynyer baby arif

    ReplyDelete
  2. comelnya dia, he he he...salam jumaat ros, kakak datang sini singgah sebab rindu bangat sama kamu sey...

    ReplyDelete
  3. comel ank buah.. yelah kdg2 sejuk aircond buat otak jammed.. haha.. sini pun sejuk x hingat.. tadi hujan gak.. tp skng cuaca dah cerah.. alhamdulillah.. =)

    ReplyDelete
  4. smlah akak pun lagi lambat post entry arini bz tahap gaban

    ReplyDelete
  5. Ait....arif dlm troley tu..ikut shopping ke?sabarlah ye mak uda...

    ReplyDelete
  6. syok la ada sedara kat langkawi.hihi
    ros, kt mb mmg byk mb.sbb hq dekat taman pelangi je. :-)
    belah ros ada lagi dekat the store dekat kem 501
    kipmat masai
    today’s market
    pasir gudang

    ReplyDelete
  7. nanti Ros boleh pergi Langkawi honeymoon dengan hubby..kan...

    ReplyDelete