LUNCH DENGAN KFC

December 03, 2013



Ni gambar minggu lepas. Masa on the way nak balik kampung. Berhenti isi minyak kereta kat RnR Ayer Keroh.. Bukan kereta je nak kena isi minyak.. Driver dengan pembantu driver pun nak kena 'isi minyak' jugak. hihihi.. So, kitorang suami isteri pilih nak makan tengahari kat KFC, Restoran Jejantas Ayer Keroh, Melaka.. 

Pilih Set B, yang nasi ngan ayam seketul dan coleslaw. Tukar air kepada coffee ice.. Tambah nugget 6 ketul. Makan berdua dengan encik suami. Biasalah, encik suami akan pilih drumstick dan si isteri pula, wing... 






Alhamdulillah, kenyang masa tu.. hihi..





You Might Also Like

18 comments

  1. masih xdapat mkn KFC coz pregnant kali nie..mcm xleh tgk je KFC..

    ReplyDelete
  2. sakan depa..pagi2 KFC dah nooo..heheh

    ReplyDelete
  3. yg pnting sodap n kenyang perut kann..
    tak penah lg singgah kat restoran nie..
    jarang benor guna hgway sana kan hehe..

    ReplyDelete
  4. nomnom..sedap gak sesekali lunch kepci..

    ReplyDelete
  5. perkh akak suke lah... lagi2 ayam kfc hot n spicy krup krap

    ReplyDelete
  6. Yummy...terbalik dengan rietta...rietta suka drumstik...

    ReplyDelete
  7. dengan tiba-tibanya terbau kfc di ofis ni.

    ReplyDelete
  8. Sedap tu.. :)

    Klau kat Penang ari selalsa ada offer best.
    4 ketol ayam + colslow + 6 ketol naget cuma RM14 :)

    ReplyDelete
  9. bestkan makan kt kfc tu.sambil tgk keta lalu.hihi

    ReplyDelete
  10. dah lama x mkn kepsi.. slalunya menu ni wajib kalo deqla keluar ngan ida.. haha..

    ReplyDelete
  11. br pas melantak kfc minggu sudah hihi

    ReplyDelete
  12. baru je makan kfc minggu lepas nyum..nyummm

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS