PERMUDAHKANLAH ...

December 22, 2013



Selamat pagi semua.. Apa khabar hari ni?.. Semoga semuanya sihat sahaja:)

Alhamdulillah, bertemu lagi kita pada hari Ahad ni.. Semalam, tak sempat nak buka blog pun.. Bukan apa, tak tahu kenapa line celcom jadi ting tong sejak hari Jumaat.. So, memang tak boleh online guna phone langsung.. Hari ni pulak nasib baik ada laptop.. Encik husband  tak kerja hari ni.. hihi.. So, bolehlah bukak blog guna laptop beliau ni tanpa gangguan.. hihi.. Sebab encik Husband dah gi memancing ngan kawan-kawan dia.. Hobi katanya kan :)

Pagi ni nak share satu doa untuk permudahkan segala urusan kita. Jangan lupa amalkan setiapp masa.. Agar dipermudahkan oleh Allah swt...




Updated entry ni sambil basuh kain.. Surirumah di hujung minggu gitu.. hihihi...



You Might Also Like

6 comments

  1. nape tak ikut jr cik abe g mancing. ciksu dlu ms dok jb cik abe suka gak g mancing kat kota tinggi. udang galah. kadang cari ayam hutan, kdng main takraw. boring gile kena tinggai. sib baik aada anak jiran yg ska layan ciksu ni. hihi

    ReplyDelete
  2. oh ya. ingt nk p mydin serembn 2 tp sampai skrg dok melepak kat rumah lg.haihhh

    ReplyDelete
  3. wah seronok la beronline tanpa gangguan.. hehe..

    inshaAllah sentiasa amalkan.. :)

    ReplyDelete
  4. Salah satu cara nak amalkan doa nih bile nk cri parking..hehehe

    ReplyDelete
  5. kalau sebut gajet, pening akak, rumah akak penuh gajet (gajet murahan je), tapi update blognya malas jugak..huhuhu

    ReplyDelete
  6. ramai gak eh komplen psl line celcom ni.. haihh celcom ni buat hal betul..thanks sharing doa tu.. =)

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS