SAKSIKAN PLAYER JDT TRAINING - INILAH REALITI

Thursday, 12 December 2013

SAKSIKAN PLAYER JDT TRAINING



Selamat pagi kawan-kawan semua :)
Apa khabar hari ni?.. Semoga semuanya berada dalam keadaan yang sihat ... Alhamdulillah, kita masih dipanjangkan usia... 

Hari ni, 12.12.13. hihi.. Saja nak tulis tarikh tu.. Ramai yang updated tentang tarikh semalam kan.. 11.12.13...  Selamat pengantin baru buat Che Ta.. hihi.. da ke yang melangsungkan pernikahan jugak semalam?... Tahniah yer :)

Ok, ni cerita Isnin lepas. Kat Johor, cuti Isnin lepas. Sebab Hari Hol Almarhum Sultan Iskandar. Jadi, saya pun keluar breakfast ngan suami. Saje la kan. Kebetulan jugak suami saya pun dapat off.. Waktu cuti beliau mana sama dengan saya. Bila dah cuti tu, saje nak sarapan kat luar.. Lepas dari sarapan, saja pusing-pusing bandar pulak.. Sekali tengok kat ramai orang letak kereta tepi jalan.. Apakah?.. Rupanya pasukan JDT ada training pagi tu.. Apa lagi, terus parking tepi jalan jugak, dan berjalan ke padang tu.. Dapatlah tengok depan-depan player JDT.. Tapi, masa kitorang samapai tu, dah nak habis latihannya.. Dapat tengok sekejap.. Tak sempat nak ambik gambar.. Sebabnya dok asyik tengok dorang main bola kan.. hikhik.. 

Ni je la yang sempat saya ambik :






Ok, selamat memulakan tugas bagi yang bekerja..

p/s : Baki cuti ada lagi ni.. Rasa nak ambik cuti la.. Kan dah hujung tahun ni ... :)






9 comments:

  1. wahhhh menarik nyer dpt tgk footballer berlatih...

    ReplyDelete
  2. wowo .. best tu dpt tgk player training :)

    ReplyDelete
  3. Dapat juga tgk walau sekejap.....

    ReplyDelete
  4. mmg cantik tarikh 11.12.13 tu... tahun dpn 12.13.14 plak kan.. heee... mana ada bln 13.. hahaha...

    ReplyDelete
  5. Minat sungguh Ros dengan bolasepak ye..akak minat gak, lebih-lebih kalau ada pemain hensem..hahaha guwau je

    ReplyDelete