TONTON THAT WINTER, THE WIND BLOWS

December 18, 2013



Sekarang ni saya dok minat tengok drama Korea yang bertajuk 'THAT WINTER,THE WIND BLOWS'... Memangagak terlambat sikit nak tengok.. Orang lain mungkin dah tengok lama dah, dah tahu ending dah kan.. Saya ni baru je nak feel-feel layan cerita ni.. hihi..



Bukan ape, ni semua sebab dapat tengok channel Astro 393 percuma.. hihihi..

Saya ni memang suka tengok cerita korea yang genre sedih-sedih ni.. Bayangkan, setakat ni baru tengok sampai episod 4, dah nangis-nangis.. Mana lah tak syok kan.. Dah tentu saya terus jatuh cinta.. 



Nak pulak, heroin dia tu, heroin kesukaan saya. Lagilah bertambah suka.. Heroin paling cantik saya rasa.. Kecantikkan tu kan subjektif.. Cantik di mata saya, tidak di mata yang lain. Masing-masing punya citarasalah kan :)




You Might Also Like

13 comments

  1. Ehh saya dah tengok cerita ni tau. memang best giler! lagi pun kita minat kat heroin dia tu :)

    ReplyDelete
  2. Time siaran pukul berapa ye?

    saya haritu pun dpt tgok yg hujung je, awal-awal dah termiss

    ReplyDelete
  3. cikna tak tengok.. sbb dah rasa jauh2 ketinggalan sangat baik tak yah tengok terus.. huhuhu..

    ReplyDelete
  4. macam best jer, akak nak try tengok lah...thanks for sharing ros...

    ReplyDelete
  5. Oo.hero kacak..ada perkataan winter lagi..hehe..i like :D

    ReplyDelete
  6. Alalala.....berhati lembut ros ni ye...mudah touching gitu....

    ReplyDelete
  7. pernah dgr..tp x berminat nk tgk.. mmg x lyn citer korea la rose.. huhuhu...

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS