BALIK PUKUL 3.30 PETANG HARI KHAMIS - INILAH REALITI

Thursday, 2 January 2014

BALIK PUKUL 3.30 PETANG HARI KHAMIS



Seperti yang semua tahu, kan Johor bercuti Jumaat dan Sabtu.. Bekerja macam biasa pada hari Ahad.. So, setiap hari Khamis akan balik awal...! Yeay..sukanya saya.. Saya akan balik pada pukul 3.30 petang.. Sebab saya masuk pukul 8 pagi..


Kita ada 3 waktu anjal.. Jadi waktu balik memang berbezalah kan..
Macam kat bawah ni :

Masuk pukul 7.30 pagi ~~~ Balik pukul 3.00 petang.
Masuk pukul 8 pagi ~~ Balik pukul 3.30 petang.
Masuk pukul 8.30 pagi ~~ Balik pukul 4.00 petang.



Macam saya, dah biasa dah cuti Jumaat dan Sabtu.. Kan sekolah dan membesar kat negeriku, Kedah :)





13 comments:

  1. assalmmualaikum.
    jom join GA ni
    tamat 21 jan
    http://flowerliciousazzahrah.blogspot.com/2014/01/first-giveaway-by-stifazara.html

    ReplyDelete
  2. syiok la arini boleh balik awal...hehe

    ReplyDelete
  3. Dah jd mcm tganu, klantan n kedah lah yaa..

    ReplyDelete
  4. best jugak cuti jumaat... takde alasan org laki kata tak sempat solat jumaat...

    ReplyDelete
  5. waaaaaaaaa bestnyer kamis balik kul3.30 petang... jeles tau

    ReplyDelete
  6. syoklah kan..cm yati keje kat penang, dok kat Kedah... apa2 urusan bley dibuat pada hari ahad...

    ReplyDelete
  7. seronok kerja kalau dapat balik awal kan?

    ReplyDelete
  8. Yehhhhh....tentu seronokkan ros...hehehe....

    Akak di perak,cuti sabtu dn ahad,akak sokong kalau weekend adalah jumaat dn sabtu sbb jumaat tu kalau sekolah,budak2 nak gi solat di masjidpun payah,nk lunch lagi,mak2pun kena masak cepat pd hari jumaat tu,kalau cutikan best.....

    ReplyDelete