BLOGWALKING GUNA PHONE

January 25, 2014



Ok, apa pendapat anda kalau blogwalking guna phone/tab?... 

Sejujurnya, saya rasa mencabar. Hihi. Rasa tak puas. Rasa terbatas je... Lagi best blogwalking guna laptop je.. Tapi, apakan daya. Di hari minggu memang guna phone la kat rumah. Hari bekerja bolehlah blogwalking guna laptop, komputer. 

Kalau updated entry guna phone, sekarang dah ok. Dah dapat sesuaikan diri. Ecewahh...ayat... hikhik. Bukan ape, dah selalu buatkan. "Practise make perfect".. Katanya.... hihi... 

Pasni kena biasakan suasana blogwalking guna phone... Bolehlah blogwalking dengan jayanya kat rumah ni ha....  Hikhik...  Kalau kat rumah suka online guna phone je. Senang.... Malas nak on laptop, cakaplah... hihi... 

Banyak lagi ni jejak yang harus ku tempuh... Sabar ye ... Saya akan datang "rumah" anda slow slow.... Tungguuuuu.....



You Might Also Like

11 comments

  1. saya kalau bukak blog guna phone, biasanya baca entry dan komen2 je :D kalau nk tinggalkan jejak kt cbox tu susah sikit

    ReplyDelete
  2. samalah dengan saya
    sambil bw sambil buat keje lain
    hehe:)

    ReplyDelete
  3. Singgahlah keteratak bunda juga...

    ReplyDelete
  4. hihi. bw ciksu selesa gna hp. tapi kdng kdng update ntry pon pkai phone juga. sbb mls nk on laptop. byk mende la.

    ReplyDelete
  5. Selamat berblogwalking lah kita..hihihi.

    sy hari ni baru berkesempatan jejak blog kwn2..

    ReplyDelete
  6. Pendapat saya ia akan lbh mudah sbb fon slalu dkt tgn kan..hihi

    ReplyDelete
  7. Blogwalking guna hp memang mencabar. Kalau tak ada kesabaran, memang ada yang feed up macam saya. Hihi.

    ReplyDelete
  8. pernah juga try tapi xbest heheh

    ReplyDelete
  9. mmg menjadi entri rose guna fon.. kalo deqla x berani la .. sbb tu hari cuti deqla x berblog langsung.. apa lagi blogwalking.. hihi..

    ReplyDelete
  10. Akak pun blogwalking guna hp je...ngah nak smpn duit beli tab atau ipad...xpuas blogwalking guna hp...nak gabak2 jugak

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS