GAMBAR SEKITAR PERLAWANAN JDT MENENTANG PERAK DI STADIUM LARKIN

January 21, 2014



ok, jom layan gambar-gambar yang sempat saya ambil sekitar perlawanan antara JDT dan PERAK. Memang penuh stadium tu. 


































**************



You Might Also Like

17 comments

  1. walaupun tgk gambar tapi masih boleh bayangkan keriuhannya... ^_^

    ReplyDelete
  2. Malam itu kakak dlm perjalanan ke Puteri Pan Pacific utk makan malam jln sesak Rose. Dahlah siap ada bazar karat lagi, yg kawan India kita pulak ada sembanyang di kuil depan Kotaraya memang jem betul. Kakak makan malam itu di lobby puteri pan pacific ada tayang live perlawanan itu. Tapi kakak tak concentrate pun... abang ajelah sambil makan tengok tv..

    ReplyDelete
  3. saya pon suka masuk stadium tgk player..bukan tgk player main bole..kehkeh..

    ReplyDelete
  4. X pernah terminat nak gi tengok bola kat stadium.. sbb x suka bersesak kot.. hehehe

    ReplyDelete
  5. wahhh..mesti meriah kat sana ni..

    ReplyDelete
  6. ros g masuk stadium la ni...mesti bess kan..

    ReplyDelete
  7. Cantik gambar yg diambil :)

    Syoknya dapat tengok live macam ni :D

    ReplyDelete
  8. Banyak betul gambarnya...rajin betul ros ambil...

    ReplyDelete
  9. suka sangat kat JDT. tak tau kenapa. mybe sebab semangat dorang utk support team negeri sangat tinggi. thumbs up utk supporters JDT. hehehee

    ReplyDelete
  10. Meriah..dr ptg lg mula yer...mesti akak pon serojok je pegi tgk gelagat org mcm2x.. :)

    ReplyDelete
  11. Belum berkesempatan tgk real...sume tgk kat tv je

    ReplyDelete
  12. wahh peminat bole tegar la rose nih.. siap tgk live..

    ReplyDelete
  13. Meriahnya, saya tak pernah g pergi dekat stadium bola sepak. Teringin nak pergi tapi kawan tak ajak. Huhu.

    ReplyDelete
  14. ciksu pernah tgk bola live skali je kot

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS