KACANG PUNCA JERAWAT ???

January 24, 2014




Wah.. tajuk dah macam pakar kesihatan gitu. Kacang punva jerawat tumbuh dengan jayanya di wajah?... Sebenarnya tujuan saya tulis entry ni bukan untuk mengupas tajuk tu..Saya pun tahu.. Tapi memang ramai kawan-kawan saya yang kata takut jerawat tumbuh kalau makan kacang. Saya pun tak tahu kebenarannya.. Pada saya, ok je. Alhamdulillah... Kalau saya makan kacang, jerawat tak tumbuh dengan jayanya... Tak de perubahan.. Tapi, memang ada yang akan tumbuh jerawat kalau makan kacang. Macam kakak saya. 

Nantilah kalau rajin sikit saya cari kesahihannya dan kongsikan dengan uols... 

Kat bawah ni , peneman saya kalau tengok bola. Huahua.. Game baru start, kacang dah habis dah.. Salah sape tu?.. hikhikhik...




Tapi tak boleh makan selalu kacang ni. Kalau makan selalu, sakit gigi saya ni...



You Might Also Like

12 comments

  1. fae x suka mkn kacang. except chocolate yang ada mix kacang hehe.

    ReplyDelete
  2. setakat ni makan kacang tak pernah lagilah problematic berjerawat ke apa sebab kulit muka akak memang jenis yang tak berjerawat....

    ReplyDelete
  3. sedap sangat kalau makan masa tengok tv hehe

    ReplyDelete
  4. dah lama x makan kacang cap ngan yin...

    ReplyDelete
  5. uii sdp kacang tgn nih.. rasa sekali nak lagi..hihi.. yeke jerawat? deqla mkn ok jer..

    ReplyDelete
  6. tu la ros. xmakan kacang pon naik jugak jerawat so baik makan ja . hhehee

    ReplyDelete
  7. Maybe kot. Tapi saya memang tak suka makan kacang. Huhu.

    ReplyDelete
  8. Maybe kot. Tapi saya memang tak suka makan kacang. Huhu.

    ReplyDelete
  9. ciksu kurang suka kcng ni. ntah. Tak tahu nape.
    kalu cikabe ciksu mkn confirm naik jerawat comel sebijik dua. hihi

    ReplyDelete
  10. Ayut suka kacang..tp mkn ye xbyk..suka jem kcg..mkn dgn roti..hihi..len tjuk dh ni. :p

    ReplyDelete
  11. De jugak akak dnga tp so far mkn kacang xde lak tmbuh jerawat

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS