KEMBALI BEREPHYRA

January 16, 2014


Ok, setelah seminggu saya stop minum Ephyra, kini saya start balik semula.. hihi.. Sebab stop?.. Masa tu runsing bila suami saya masuk hospital.. Buat apa pun macam tak tahu dah.. Tu yang sampai terlupa nak shake Ephyra ni ha.. hikhik..



Ada kesan yang positif yang saya rasa setakat ni bila minum Ephyra ni. Penerimaan badan seseorang tu berbeza kan.?.. Tak semua merasakan kesan yang sama.. Nak tahu apa yang saya rasa?.. Tunguuuuuu... hikhik..

Dah berapa sachet yang saya minum?.. Ok, nanti saya beritahu k :)




You Might Also Like

9 comments

  1. mcm sedapp je! hehe

    ya. Pensil doakan awk pregnant ;)
    insyaallah.

    ReplyDelete
  2. Xde dh nk mkn supplement sjrg...nmmm..tu lmah bdn semua.huhuhu

    ReplyDelete
  3. selamat kembali berephyra ros..

    cepat update.. tak sabar nak tau.. ;)

    ReplyDelete
  4. bagus amalkan supplement, elok jaga bdan dari awal..

    ReplyDelete
  5. good luck teruskan.
    pasti menjanjikan yang terbaik nnti.aamiin.

    ReplyDelete
  6. ehem2.. perubahan apa la agaknya tu yer rose? ada rasa mcm tanda2 nak pregnant ker? heee..

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS