MY SAYANG-SAYANG

January 25, 2014





Hai Mak Ude ni memang rindu sangat ngan my sayang-sayang ni ha.. Ambik pic ni dari IG ibunya, merangkap my sister, Kakyang.... 

Sorang dok layan tv, channel 611. Sorang lagi dok main basikal. Dengan bawak bantal lagi. Hihi... Terhibur hati mak ude ni tau.Oh ye, basikal tu tak pernah bawak keluar. Dok buat main kat dalam je. Tu yang kayuh sampai ke atas toto tu. Hikhik.... 

Alkisahnya sebenarnya Baby Mat(yang duduk) tu tengah merajuk. Kenape?... Sebab kena tinggal ngan atuk(ayah saya). Ayah dan sume gi tengok bola kat stadium Darul Aman... Masa nak gerak p tu, baby Mat tengah tidur. Tak sampai hati nak kejutkan. Bila dia bangun, terus dia ajak ibu dia g hantar mihun goreng umah atuk. Bila ibu cakap atuk tak de kat umah. Terus dia teringat atuk cakap nak p tengok bola. Terus merajuk. hihi. Bila ibu alih channel astro arena, cakap nak tengok atuk dalam tv  terus amik remote alih ke channel kartun. hahahha.. Gitulah ceritanya yang kakak saya bagitahu.

Rindu dengan keletah my sayang-sayang ni ha.... 





You Might Also Like

7 comments

  1. alolo. siannya dia.
    angkut bantal nak ke mana tu yang.

    ReplyDelete
  2. Comel je..tp tula tgk bdak2x ni jd rindu je...same mcm ayut.klu dh dgn ank sdaa tu slalu tgk gmbar diorg je jd rindu...

    ReplyDelete
  3. best kan bersama anak2 buah.. tumpang ksh syg mereka jelah semntara xde anak ni rose.. huhu..

    ReplyDelete
  4. Rindukan kat anak buah..akak pun rindu kt anak buah akak nih

    ReplyDelete

FOLLOWERS

CONNECT

SEO Reports for inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com PRchecker.info free web site traffic and promotion APDM SAPS