That Winter, The Wind Blows Episod Akhir - INILAH REALITI

Thursday, 2 January 2014

That Winter, The Wind Blows Episod Akhir



Semalam episod akhir drama ni... 

That Winter, The Wind Blows...


Memang sedih giler drama ni.. Bayangkan, hari-hari nangis.. Uwaaa.... Memang menyentuh hati dan perasaan tau.. Ada je scene yang kita akan sedih dan air mata tu jatuh sendiri.. hihihihi.. Memang terbaiklah drama ni.. Saya ni pun memang minat dengan heroin drama ni... Tu yang lagi syok layan.... 

Episod akhir dia pun bertambahlah sedih... sampai ke penghujung cerita ni.. Memang puas hati... 



****************





8 comments:

  1. sy takleh tengok citer sedih...hati tisu...hhee

    ReplyDelete
  2. Saya tengok episode 1 jew dekat youtube, lepas tu boleh pulak kena block. Hahaha.

    ReplyDelete
  3. ingatkan oh soo mati masa dia kena bunuh oleh jin sung
    hidup lagi rupanya

    ReplyDelete
  4. tak follow citer ni.. tgk iklan je.. hehe..

    ReplyDelete
  5. Nak tengok jugalah bila ada masa, nanti ros bgtau akak ros tgk dari mana ye? rasa kat Maduu takde kot? dari drama fever ke, dari drama load...

    ReplyDelete