ADA BERAPA SEBAB KENAPA TAK UPDATED BLOG SELAMA 2 HARI NI????? - INILAH REALITI

Friday, 14 February 2014

ADA BERAPA SEBAB KENAPA TAK UPDATED BLOG SELAMA 2 HARI NI?????



Selamat malam... Mesti ramai yang dah tido kan time-time gini. Apa khabar?.. Moga semuanya sihat -sihat selalu... 2 hari tanpa entry baru.... Bukan kerana penyakit M. Tahu kan penyakit M tu apa. MALAS. oh, bukan itu sebabnya.. Sejak dua menjak ni memang saya rajin sangat nak updated blog... Nak jadi blogger yang aktif katanya.. hihi. Bukan pasif ok. hikhik. Tak updated blog bukan juga sebab mood ke laut. No no no... Sebab mood ni sentiasa berkobar-kobar... Nak jugak coret sesuatu kat blog tersayang ni... Dah tu, apa sebabnya tak updated blog 2 hari ni?.... Cer jawab...cer jawab.... hihi..

Ala, baru tak updated 2 hari, dah kecoh saya ni kan?. Bukan kecoh ok.. Just nak bercerita je. hihi.. 

Ok, sebenarnya ada dua sebab kenapa tak updated. Pertama sebab sibuk dengan kerja hakiki. Wah gitu. Dah keluar ayat hakiki bagai. Iye, betul kawan-kawan. Agak sibuk sikit... Nak kena siapkan.. Macam-macam yang mendatang... Walau dah rancang sebaik mungkin, tapi ada je yang datang tiba-tiba... Sebab kedua, keadaan kesihatan. Bila dah kurang sihat ni, rasa macam lain je.. Nak rehat je... Tak nak fikir banyak benda.. Tak nak stress-stress... Ada juga berkunjung ke blog kawan-kawan. Bila nak tinggalkan komen, tu yang rasa tak sabar. Bukan apa. Bila saya dah taip macam-macam. Bila tekan publish, boleh pula tenet buat hal.. Asyik tak boleh jer.. Oh celcom ku sayang... Eh ada 3 sebab pula... SIBUK DENGAN KERJA HAKIKI, KURANG SIHAT dan TENET SLOW. 

Sekian sahaja saya melaporkan diri untuk hari ni.. Hihi..

Ada join 2 segmen , tapi belum sempat BW.. Sabar eh. Saya datang slow-slow. Jalan pelan -pelan je. Tak leh nak lari, kurang sihat. Muahahhaha....


11 comments:

  1. hehe...

    byk benda y nk di amek kira dlm hidup ni..hehe

    ^_^

    ReplyDelete
  2. tc ye...singgah blog syira nnti :)

    ReplyDelete
  3. kadang2 semangat berkobar nak update, ada je pulak penghalang kannn.. tapi betul jg.. kalau kat opis bz dgn kerja..bila blk rumah bz dgn family pulak.. takkan nak update tengah2 malam pulak kannn.. bila masanya nak tido.. so kenalah pandai2 bagi masa ;)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah semoga dah kembali sehat sepenuhnya...

    baru dua hari...yang bunda ni kadang seminggu baru satu entry lagi lah...

    esok pun bunda nak balik kampong seminggu pulak...memang tergendalalah lagi seminggu blog bunda.....

    ReplyDelete
  5. kalau tenet slow tu memang tensen nak ber bw kan
    take care :)

    ReplyDelete
  6. smoga cepat sembuh.. x pe, take ur time.. :)

    ReplyDelete
  7. Amin....insya Allah ada rezekinya nnt ros...xpe.bru 2ari..ayut kdg tu 3 4 ari..hihi

    ReplyDelete
  8. mujur juga 2 hari..sy 2 minggu..hehe

    ReplyDelete
  9. yelah.. ada masanya x dpt nk mengadap blog.. deqla pun sejak tenet slow, penyakit M tu dtg ... mahunya tak dtg kalo kena tgu loading! jenuh kot!

    ReplyDelete
  10. Saya pun dah makin malas update blog sekarang.

    ReplyDelete